- نویسنده : nodademrooz
- 29 تیر 1401 ساعت 09:22
- کد خبر 10300
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سرویس آشپزی نودادبرتر، برای آموزش طرز تهیه دسر مجلسی ، شیک ترین دسر ، خوشمزه ترین دسر با نودادبرتر همراه باشید.
طرز تهیه دسر مجلسی
بستنی وانیلی را با شیر داخل دستگاه مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید، بعد آن را داخل لیوان بریزید و دانههایهای انار را به آن اضافه کنید.
حالا با سس شکلاتی، دسر را تزئین کنید و برای خنکشدن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی یلدا
- یک عدد انار دانهشده
- ۳ اسکوپ بستنی وانیلی
- یکسوم فنجان شیر
- سس شکلاتی به مقدار لازم
روش تهیه سس شکلاتی
یک فنجان شیر را با دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک قاشق پودر شکلات شیری در شیرجوشی کوچک ریخته، روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا سسی یکنواخت حاصل شود.
همانطور که همه ما می دانیم انواع مختلفی از بستنی با طعم های متنوع وجود دارد که بستنی وانیلی یکی از آن ها است.
وانیل موجود در این بستنی طعم و عطر خاصی به آن می بخشد.
افرادی که علاقه زیادی به آشپزی، دسر و طعم های خوشمزه دارند می توانند با کمی حوصله این طعم از بستنی و یا انواع دیگر از آن ها را درست کرده و از خوردن آن در فصل گرم تابستان و حتی فصل زمستان، در خانه لذت ببرند. در این مبحث راجع به “طرز تهیه بستنی وانیلی” صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مطالب مرتبط:
- طرز تهیه شیرینی سابله + مراحل پخت و تصاویر و فیلم آموزش کامل
- طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + مراحل آشپزی و مواد لازم
- نحوه درست کردن ترشی نازخاتون + مواد لازم / ترشی نازخاتون چطور درست کنم؟ | ویدیو
- طرز تهیه موس کدو حلوائی
مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی وانیلی
- ۲ لیوان : شیر
- ۲/۱ لیوان : شکر
- ۲/۱ قاشق چای خوری : وانیل
- ۲/۱ قاشق چای خوری : ثعلب
- ۲/۱ قاشق چای خوری : هل
- مقداری گلاب
طرز تهیه بستنی با طعم وانیل
اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم روی شعله می گذاریم.
دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
سوم : مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم.
ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
هشتم : بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم.
نکته : هم زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی شده و از یخ زدن آن جلوگیری می کند.
طرز تهیه بستنی وانیلی خوش عطر بدون ثعلب
- خامه : ۴۰۰ میلی لیتر
- زرده تخم مرغ : ۵ عدد
- شیر : ۱ لیوان
- شکر : ۴/۳ لیوان
- نمک : ۱پنس (مقداری که بین دوانگشت شصت و اشاره وقتی که چیزی را برداریم باقی می ماند)
- وانیل تازه (لوبیای وانیل) : ۱ عدد
- وانیل مایع : ۱ قاشق چای خوری
نحوه تهیه بستنی خوشمزه وانیلی
از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
یک چاقو بر می داریم و به منظور جدا کردن دانه ها از پوست، چاقو را روی وانیل می کشیم.
ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا این مواد خوب حل شوند.
وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله بر می داریم.
در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانه های آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف می ریزیم.
در این مرحله درِ ظرف را می گذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر می مانیم .
پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله می گذاریم.
در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخ ها می گذاریم.
خامه را با استفاده از هم زن دستی خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود.
با استفاده از هم زن دستی زرده های تخم مرغ را هم می زنیم.
به زرده های زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با هم زن دستی هم می زنیم.
در این قسمت زرده های تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف می ریزیم.
ظرف را مجدد روی شعله می گذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زرده های تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم می زنیم.
در این مرحله از طرز تهیه بستنی وانیلی، به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست می کنیم. با انگشت روی آن خط می اندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافته ایم.
کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم میزنیم تا کاسترد خنک شود.
در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن می ریزیم.
برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف را یک روز (شب تا صبح) در فریزر می گذاریم.
صبح ظرف را بیرون آروده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر می گذاریم.
پس از گذر ۲ ساعت ظرف را از فریزر در آورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمی گردانیم.
عمل مرحله قبل را ۹ بار با فاصله زمانی ۲۰ دقیقه تکرار می کنیم.
با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.
مواد مورد نیاز
۱ قاشق چای خوری : وانیل
2 قاشق سوپ خوری : آرد ذرت
2 فنجان : شیر
4/۱ فنجان : پودر شیر خشک
2/۱ : فنجان شکر
طرز تهیه
- در این روش از طرز تهیه بستنی وانیلی ابتدا شکر، وانیل، آرد ذرت و پودر شیر خشک را الک میکنیم.
- شیر را در یک ظرف ریخته و مواد الک شده را اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا مایع ما رقیق شود.
- ظرف را روی شعله گذاشته و جهت غلیط شدن مایع پی در پی هم می زنیم تا کمی سف تر از فرنی شود.
- مواد را جهت منجد شدن در داخل دستگاه بستنی ساز می ریزیم.
مواد مورد نیاز
- ۴۰۰ گرم : شیر غلیظ شده شیرین
- ۲ فنجان : خامه زده شده سنگین
- ۲ قاشق چای خوری : عصاره وانیل
طرز تهیه پخت
اول : خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر می گذاریم.
دوم : خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم میزنیم تا فرم بگیرد. (زیاده روی در هم زدن خامه باعث گلوله گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).
سوم : شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط می کنیم.
چهارم : مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایره ای و آرام هم می زنیم.
پنجم : بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف می کنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).
ششم : برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود ۶ ساعت در فریزر می گذاریم.
انتهای پیام/
https://nodademrooz.ir/?p=10300