- نویسنده : nodademrooz
- 29 مهر 1401 ساعت 10:58
- کد خبر 11499
- دیدگاهها برای مهمترین علائم آنفلوآنزا در سال ۱۴۰۱ / قوی ترین راه درمان آنفلوآنزای H1N1 بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سرویس سلامت نودادبرتر، برای اطلاع از مهمترین علائم آنفلوآنزا در سال ۱۴۰۱ و همچنین قوی ترین راه درمان آنفلوآنزای H1N1 با نودادبرتر همراه باشید.
وضعیت آنفلوآنزا در آبان ۱۴۰۱

وضعیت آنفلوآنزا در آبان ۱۴۰۱
امسال آنفلوآنزا چند هفته زودتر نسبت به سالهای گذشته وارد کشور شده، بیماری آنفلوآنزا در سالهای گذشته هم بوده که با بستری شدن و مرگ و میر هم همراه بداشته و در طول دو سال گذشته به دلیل ویروس کرونا و رعایت دستورالعملهای بهداشتی شیوع آنفلوآنزا بسیار کم بوده، اما در سال جاری به صورت ناگهانی بروز پیدا کرده است.
آنفلوآنزا افرادی که بیماریهای زمینهای قلبی، عروقی و افراد دیابتی، افراد سرطانی، افراد با سیستم ایمنی ضعیف، مادران باردار، افراد سالمند و کودکان زیر پنج سال را بیشتر تهدید میکند، زیرا در صورت مبتلا شدن افراد به این بیماری برخی دچار درگیری ریوی میشوند که گاهی مرگ فرد مبتلا را در پی دارد.
بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا
به گفته پزشکان بهترین زمان تزریق واکسن از اواخر شهریور و مهرماه است و برای در امان ماندن از بیماری آنفلوآنزا، باید نکات بهداشتی را رعایت کرد، زیرا این بیماری از طریق سطوح به شدت قابل انتقال است، همچنین استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دستها، رعایت فاصله اجتماعی ، استراحت کافی در زمان مبتلا لازم و ضروری است.
قوی ترین راه درمان آنفلوآنزای H1N1

قوی ترین راه درمان آنفلوآنزای H1N1
مهمترین علائم آنفلوآنزا ۱۴۰۱: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است بنابراین داروهای ضد میکروبی (آنتیبیوتیکها) بر آن تأثیری ندارند. تجویز آنتیبیوتیک با نظر پزشک و در موارد خاص (ازجمله همراه شدن یک بیماری میکروبی با بیماری آنفلوانزا) مفید است. در بیشتر موارد آنفلوانزا، میکروبی اضافه نمیشود و بیمار نیاز به آنتیبیوتیک ندارد.
علائم بیماری آنفلوانزا معمولاً با استراحت در منزل، نوشیدن مایعات به میزان کافی و دریافت داروهای ضد دردهای عضلانی بهبود مییابد.
داروهای ضدویروسی خاصی جهت کاهش شدت و مدت بیماری آنفلوانزا زیر نظر پزشک و در موارد خاص معمولاً برای افراد در معرض خطر و پرخطر تجویز میگردد و بههیچعنوان نباید بهعنوان خوددرمانی مورداستفاده قرار گیرند.
تاثیر واکسن آنفلوانزا در پیشگیری از بیماری
گروههایی که در اولویت دریافت واکسن آنفلوانزا قرار دارند عبارتاند از :
- زنان باردار وزنان تا دوهفته پس از زایمان
- سالمندان
- افراد دارای بیماری زمینهای مزمن (قلبی-ریوی-کلیوی-کبدی-عصبی
- افراد بیشازحد چاق
- افراد دارای کمبود یا نقص سیستم ایمنی
- کارکنان درمانی و پزشکی بخصوص در بخشهای با بیماران ضعف ایمنی
چه کسانی نباید واکسن آنفلوانزا بزنند؟
- افرادی که به تخممرغ حساسیت شدید دارند
- افرادی که مبتلابه یک بیماری حاد با یا بدون تب هستند (در فاز حاد بیماری
- افرادی که قبلاً در زمان دریافت واکسن آنفلوانزا، حساسیت نشان دادهاند.
مطالب مرتبط:
- سریع ترین راه پسردار شدن + رژیم غذایی و شرایط
- علت اصلی تنبلی تخمدان ها + علائم و راهکارهای درمان تنبلی تخمدان ها
- راهکار درمانی ساده برای رفع گرفتگی بینی+ علائم و دلایل
- علائم اصلی تیروئید پرکار+ راهکار و درمان
- تاثیر دیابت نوع دو بر بینایی / آسیب عصبی قرنیه از نشانه های دیابت است؟
- علت اصلی عرق زیاد / تعریق زیاد نشانه چیست؟ / راهکار کنترل تعریق زیاد/ هیپرهیدروزیس چیست؟
مهم ترین علائم بیماری آنفلوآنزا چیست؟

مهم ترین علائم بیماری آنفلوآنزا چیست؟
-
خستگی بیش از اندازه و ناگهانی
مهمترین علائم آنفلوآنزا ۱۴۰۱: روزهای کوتاه و کاهش نور خورشید میتواند منجر به احساس خستگی شود. بین خستگی عادی و خستگی مفرط تفاوتهایی وجود دارد.
خستگی مفرط و ناگهانی یکی از علائم اولیه آنفولانزا است. اگرچه آنفولانزا علائم اولیه دیگری نیز دارد. خستگی میتواند از علائم سرماخوردگی معمولی نیز باشد، اما شدت خستگی در بیماری آنفولانزا بیشتر است (تفاوتهای سرماخوردگی و آنفولانزا را در این بیشتر نوشته توضیح دادهایم). احساس خستگی و ضعف مفرط میتواند در فعالیتهای نرمال شما اختلالاتی ایجاد کند.
بدندرد و لرز نیز از علائم اولیه معمول بیماری آنفولانزا هستند.
در این چنین شرایطی باید فعالیتهای خود را کاهش داده و به بدن خود استراحت دهید. چند روز از محلکار یا مدرسه مرخصی گرفته و در تختخواب خود بمانید. استراحت کردن سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در مبارزه با ویروسها به شما کمک خواهد کرد.
-
بدندرد و لرز
بدندرد و لرز نیز از علائم اولیه معمول بیماری آنفولانزا هستند.
درصورتی که به ویروس آنفولانزا مبتلا شده باشید احتمال دارد تصور کنید بدندردتان دلیل دیگری دارد، مثلاً این بدندرد میتواند به دلیل ورزش کردن باشد. این درد میتواند در هر نقطهای از بدن و مخصوصاً در نواحی سر، پشت و پاها باشد.
این بدندرد میتواند همراه با لرز باشد. آنفولانزا میتواند قبل از ایجاد تب سبب لرز شود.
پتو پیچیدن به خودتان میتواند به بالابردن دمای بدن کمک کرده و به این صورت لرز شما را کاهش دهد. درصورتی که بدن درد داشتید میتوانید از مُسکنهایی از قبیل استامینوفین (تایلنول)، یا ایبوپروفن (آدویل، موترین) استفاده کنید.
- تایلنول
- تایلنول
- آدویل
- آدویل
- موترین
- موترین
- تایلنول
- آدویل
- موترین
-
سرفه
سرفههای خشک و مداوم میتواند از علائم اولیه بیماری باشد. این سرفهها میتواند جزو علائم آنفولانزا باشد. آنفلوانزا میتواند خسخس سینه و تنگینفس نیز ایجاد کند. ممکن است سرفههای شما خلطدار باشد.
مهمترین علائم آنفلوآنزا ۱۴۰۱: اگرچه سرفههای خلطدار در مراحل اولیه آنفلوانزا ایجاد نمیشوند. درصورتیکه به مشکلات تنفسی از جمله آسم یا آمفیزم مبتلا هستید، با پزشک خود تماس گرفته و با او مشورت کنید تا بیماری شما عوارض دیگری نداشته باشد. در صورتی که احساس میکنید بازدم شما بدبو است و یا خلط شما رنگی شده با پزشک خود تماس بگیرید. ابتلا به برونشیت یا ذات الریه میتواند از عوارض آنفلوانزا باشد.
این بدندرد میتواند همراه با لرز باشد. آنفولانزا میتواند قبل از ایجاد تب سبب لرز شود.
برای کاهش تعداد سرفهها میتوانید از داروهای تسکیندهنده سرفه یا قطره سرفه استفاده کنید. مرطوب نگاهداشتن گلو و نوشیدن آب و چای بدون کافئین نیز میتواند به شما کمک کند. همیشه به هنگام سرفه کردن جلوی دهان خود را بگیرید و برای جلوگیری از گسترش عفونت دستان خود را بشویید.
-
گلودرد
سرفههای مربوط به آنفلوانزا میتواند منجر به گلودرد شود. برخی از ویروسها مانند آنفلوانزا، میتوانند بدون سرفه نیز باعث گلودرد شوند.
مهمترین علائم آنفلوآنزا ۱۴۰۱: در مراحل اولیه آنفولانزا، در گلو احساس خارش ایجاد میشود. شاید به هنگام خوردن غذا و نوشیدن نوشیدنی نیز احساس عجیبی داشته باشید. احتمال دارد با پیشرفت عفونت ویروسی، گلودرد شما بدتر شود.
چای بدون کافئین و آب بنوشید، سوپ مرغ و رشته بخورید. ۸ اونس آب ولرم، یک قاشق چایخوری و یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین را مخلوط کرده و آن را غرغره کنید.
-
تب
تب نشان میدهد که بدن شما در حال مبارزه با عفونتها است. تبهای مربوط به بیماری آنفلوانزا معمولاً بیش از ۳۸ درجه سانتیگراد است.
تب یکی از نشانههای معمول آنفولانزا است، اما هرفردی که به این بیماری مبتلا شود تب نمیکند. همچنین وقتی به این ویروس مبتلا شوید احتمال دارد احساس لرز نیز داشته باشید اما تب نکنید.
معمولاً ایبوپروفین و استامینوفین برای این کاهش این حالت مناسب هستند، اما این داروها نمیتوانند به بهبود و درمان بیماری کمک کنند.
-
مشکلات گوارشی
علائم اولیه بیماری آنفولانزا میتواند به نواحی پایینتر از سر،گلو و سینه نیز گسترش پیدا کند. برخی از انواع این ویروس میتواند منجر به اسهال، حالت تهوع، معده درد و یا استفراغ شود.
اسهال و استفراغ از عارضههای کمبود آب در بدن هستند. برای جلوگیری از کمآبی، آب، نوشیدنیهای ورزشی، آبمیوه بدون قند، چای بدون کافئین بنوشید.
مهم ترین علائم آنفولانزا در کودکان
ویروس آنفولانزا در کودکان نیز علائم اولیه فوق را ایجاد میکند. اگرچه احتمال دارد کودکان علائم دیگری نیز داشته باشند و این علائم به مراقبتهای پزشکی نیاز دارند. این علائم اولیه میتوانند شامل موارد زیر باشند:
- ننوشیدن آب کافی
- گریه بدون اشک
- بیدار نشدن از خواب و ارتباط نگرفتن با دیگران
- عدم توانایی در غذاخوردن
- تب داشتن
- مشکل در ادرار
تمایز قائل شدن بین آنفولانزا و سرماخوردگی در کودکان کار دشواری است.
کودک با مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفلوانزا میتواند علائمی مانند سرفه، گلودرد، و بدن درد داشته باشد. این علائم اولیه در آنفلوانزا شدیدتر هستند. اگر کودکتان تب بالا یا علائم دیگری ندارد، احتمالاً به سرماخوردگی مبتلا شده است. اگر نگران علائم اولیه کودک خود هستید میتوانید با متخصص اطفال تماس بگیرید.
کودک با مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفلوانزا میتواند علائمی مانند سرفه، گلودرد، و بدن درد داشته باشد. این علائم اولیه در آنفلوانزا شدیدتر هستند.
چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟
- درد در ناحیه قفسه سینه
- مشکلات تنفسی
- متمایل شدن رنگ پوست و لبها به رنگ آبی
- کم آبی شدید
- سرگیجه و گیجی
- تب مکرر و شدید
- بدترشدن سرفهها
عوارض احتمالی آنفلوانزا
- ذاتالریه
- برونشیت
- سینوزیت
- عفونت گوش
- آنسفالیت
دوره نقاهت بیماری
داروهای ضدویروس میتوانند زمان بهبودی را سریعتر کرده و بیماری را کنترل کنند. احتمال دارد پس از بهبودی نیز برای چند هفته احساس خستگی و سرفه داشته باشید. اگر علائم آنفلوانزا بدتر شد و برگشت حتماً با پزشک خود تماس بگیرید.
پیشگیری از آنفولانزا
- از تماس نزدیک با افراد بیمار خودداری کنید.
- اگر بیمار هستید و تب دارید درخانه بمانید.
- برای محافظت از دیگران به هنگام سرفه کردن جلوی دهان و بینی خود را بگیرید.
- دستان خود را بشویید.
- تعداد دفعات لمس دهان و بینی خود را محدود کنید.
بیشتربخوانید:
- ترس از شکست را چگونه از خود دور کنیم؟
- عوارض اصلی واکسن ۶ سالگی + راهکار و درمان
- دمنوش درمان عفونت ادراری + نحوه تهیه
- طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + مراحل آشپزی و مواد لازم
انتهای پیام/
https://nodademrooz.ir/?p=11499