- نویسنده : nodademrooz
- 8 آذر 1400 ساعت 13:01
- کد خبر 1413
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش نودادبرتر؛ شرایط ثبت نام کارت سوخت المثنی از آذر ۱۴۰۰ اعلام شد.
همانطوری که می دانید از ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ تاکنون کارت سوخت در کشورمان راه اندازی شده و برای صرفه جویی در سوخت این اقدام منجر به صرفه جویی زیادی شده ، البته داری شرایطی است که هر ماه به حساب هر دارنده خودرو واریز می شود.
نحوه ثبت نام کارت سوخت المثنی از ۸ آذر ۱۴۰۰
سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: با حل شدن اختلال سامانه هوشمندسوخت، سامانه ثبتنام کارت سوخت المثنی پس از بازطراحی، از صبح فردا آماده فعالیت خواهد بود.
فاطمه کاهی، با بیان اینکه پس از حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت در روز چهارم آبانماه سال جاری و اختلالات ایجادشده در این سامانه، امکان ثبت درخواست کارت سوخت المثنی نیز با اختلال مواجه شد، گفت: با اقداماتی که صورت گرفته، از صبح فردا امکان ثبتنام متقاضیان صدور کارت سوخت المثنی برقرار میشود و دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه متقاضیان صدور کارت سوخت المثنی از صبح فردا میتوانند با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ در سراسر کشور، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند، اظهار کرد: اولویت صدور کارت سوخت المثنی برای خودروهای نفتگازسوز و خودروهای عمومی بنزینسوز است ولی مالکان خودروهای شخصی بنزینسوز نیز میتوانند درخواست خود را برای صدور کارت سوخت المثنی ثبت کنند.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه متوسط زمان انتظار برای صدور کارت سوخت المثنی خودروهای شخصی به یک ماه هم رسیده بود، گفت: در زمان حاضر با توجه به اولویت صدور کارت سوخت خودروهای نفتگازسوز و خودروهای عمومی بنزینسوز، متوسط زمان انتظار مالکان خودروهای شخصی بنزینسوز برای صدور کارت سوخت المثنی، حداکثر ۴۵ روز است.
شرایط دریافت کارت سوخت + مدارک و سایت ثبت نام
مالکانی که کارت سوخت ندارند، چه کنند؟
هرچند برای زمان ازسرگیری استفاده از کارت سوخت زمان مشخصی تعیین نشده است اما با جدی شدن بحث سهمیه بندی بنزین، مالکان خودروهایی که به هر دلیل فاقد کارت سوخت هستند با ابهاماتی روبرو هستند.
حال کسانی که کارت سوختشان به هر دلیلی مفقود شده چه باید بکنند؟
مالکان خودروهایی که فاقد کارت سوخت هستند باید برای اخذ این کارت به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنند. آدرس دفاتر پلیس ۱۰+ کشور از اینجا قابل مشاهده است. همچنین آدرس دفاتر تهران در قسمت زیر قابل دریافت است.
مدارک لازم برای ثبتنام مجدد کارت سوخت
نکته حائز اهمیت در خصوص ثبت نام کارت سوخت در دفاتر پلیس ۱۰+ حضور مالک وسیله نقلیه است. (اما اگر مالک وسیله نقلیه حضور نداشته باید وکالتنامهای که در آن کلمه کارت سوخت به صراحت ذکر شده باشد ارائه شود)
سوال دیگری که مطرح می شود این است که شخص مراجعه کننده در هنگام ثبت نام باید چه مدارکی را با خودش به همراه داشته باشد.
در هنگام ثبت نام اصل و کپی کارت یا سند یا بنچاق خودرو ضروری است. همچنین مالک خودرو باید شناسنامه یا کارت ملی را نیز در اختیار داشته باشد. ارائه آدرس کامل پستی به همراه کد پستی و شماره ملی مالک در صورت تغییر آدرس مالک هم لازم است چرا که کارت سوخت برای مالک صادر می گردد.
اما مگر کار اداری در کشور بدون پرداخت هزینه ای قابل تصور است! برای این کار نیز باید مبلغ ۱۰۰،۰۰۰ ریال (ده هزار تومان) به حساب شرکت ملی پخش وپالایش فرآورده های نفتی که صرفا از طریق دستگاههای کارت خوان موجود در دفاتر دریافت میشود، پرداخت شود. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که واریز از طریق اینترنت، عابربانک و فیش واریزی بانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
استعلام وضعیت کارت هوشمند سوخت
پس از حضور در مراکز پلیس ۱۰+ و تحویل مدارک و فیش واریزی، دارندگان وسایل نقلیه می توانند برای پیگیری آخرین وضعیت کارت سوخت خود به «سامانه پیگیری وضعیت کارت هوشمند سوخت خودرو» در اینجا مراجعه کنند و یا میتوانند شماره وی آی ان (VIN) را توسط پیام کوتاه(SMS) به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنید. به راهنمای زیر توجه کنید:
برای استعلام کارت هوشمند خودرو باید ابتدا حرف V و سپس ستاره و بعد وی آی ان (VIN) خودرو موجود در پشت کارت خودرو را وارد نمایید. به عنوان نمونه: V*IRPC90VV5I9658742
برای استعلام کارت هوشمند موتور سیکلت باید ابتدا حرف M و سپس ستاره و بعد وی آی ان (VIN) موتور سیکلت موجود در پشت کارت موتور را وارد نمایید. به عنوان نمونه: M*IRKV91MN5O3685988
مدارک لازم برای تحویل کارت هوشمند سوخت
پس از استعلامی که انجام میدهید مشخص میشود که کارت سوخت صادر شده شما در چه وضعیتی قرار دارد. شرکت پست برای تحویل کارت هوشمند سوخت شما در دو نوبت به نشانی مالک خودرو مراجعه میکند. در نوبت اول اگر نشانی صحیح باشد ولی جهت دریافت کارت هوشمند سوخت کسی در محل موردنظر نباشد، پس از یک هفته مجدداً مراجعه می نماید. در صورتی که در نوبت دوم هم کسی در محل نباشد، برگه آگهی در محل می گذارد که مالک میتواند با در دست داشتن آن به اداره پست منطقه یا شهرستان مراجعه نموده و کارت سوخت خود را تحویل بگیرد.
در صورتی که نقص یا تغییر نشانی مالک برای پست مشخص شود، کارت سوخت به مدت دو ماه در باجه معطله اداره پست منطقه یا شهرستان نگهداری میشود. در صورتی که در این مدت مالک مراجعه کند، می توانند کارت را تحویل گیرند. در صورت عدم مراجعه مالک، کارت به شرکت پخش فرآورده های جهت ابطال عودت داده میشود و مالک می بایست با در دست داشتن کارت شناسایی و مدارک خودرو جهت اصلاح نشانی و درخواست المثنی به دفاتر خدمات کارت هوشمند سوخت مراجعه کند.
برای تحویل کارت هوشمند سوخت چه (درب منزل یا اداره پست) حضور یا مراجعه خود مالک ضرورتی ندارد تحویل گیرنده باید سند(بنچاق) یا کارت شناسایی خودرو و مدرک شناسایی مالک خودرو (شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، یا گذرنامه) را در اختیار داشته باشد تا به ماموران پست ارائه کند.
خطای کد ۲۵ در کارت سوخت چیست؟
فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور در خصوص کد ۲۵ در کارتهای سوخت گفت: مالکان خودرو هنگام استفاده از کارت سوخت شخصی ممکن است با پیامهایی همچون کد ۲۵ یا کارت ابطالشده مواجه شوند که این مسئله به دلیل استفاده نادرست از کارت و مخدوش شدن فیزیک کارت است.
او ادامه داد: همچنین ممکن است مالک کارت آن را ابطال کرده باشد که در صورت دریافت این پیام، مالکان برای صدور المثنی کارت باید به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید: متقاضیان سوخت در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی ثبتنام کنند
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی کشور تصریح کرد: مالکان وسایل نقلیه در صورت فراموش کردن رمز، میتوانند به نواحی و مراکز پخش فرآوردههای نفتی در سراسر کشور مراجعه کنند و همچنین باید توجه داشت که صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +۱۰ مقدور است.
کاهی در پایان بیان کرد: کسانی که کارت سوخت ندارند و تاکنون نیز درخواست صدورکارت سوخت نکردهاند، میتوانند با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو و وسیله نقلیه به مراکز پلیس+۱۰مراجعه کنند.
https://nodademrooz.ir/?p=1413