×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر

به گزارش نودادبرتر، برای مقایسه نمک سفید با نمک صورتی و اینکه بدانیم کدام برای بدن مفیدتر است؟ رسانه نودادبرتر به این موضوع پرداخته است.

تفاوت های نمک سفید با نمک صورتی

سلامتی بدن یک اصل در زندگی همه ما انسان ها ست که در دنیای مدرن امروزی با خطراتی مواجه شده است که ممکن است بشر از آن آسیب ببیند.

یکی خوراکی های پر مصرف دنیا نمک است که پزشکان و متخصصان مصرف زیاد آن را خطرناک می دانند یک مطالعه جدید فواید و مضرات نمک سفید و صورتی را به تفکیک اعلام کرده است.

نمک صورتی نه تنها زیباست، بلکه دارای مواد معدنی و ریز مغذی‌های بیشتری نسبت به نمک معمولی سفید است. اما یک مطالعه جدید این ایده را که نمک صورتی برای شما بهتر است با برخی یافته‌های بسیار نگران‌کننده، رد کرده است و اینکه نمک صورتی از سفید مفیدتر است؛ درست نخواهد بود.

با یک جستجوی سریع در گوگل می‌توانید فواید نمک صورتی را مشاهده کنید؛ از بهبود خواب تا مبارزه با پیری و غیره. همچنین ادعا می‌شود که نمک صورتی ریزمغذی‌های بسیار بیشتری نسبت به نمک سفید استاندارد دارد و بنابراین از نظر تغذیه‌ای برتر است. با این حال، تحقیقات جدید استرالیایی این مسئله را با برخی یافته‌های بسیار نگران‌کننده رد کرده است.

محققان دریافتند که در حالی که برخی از مواد مغذی مفید در مقادیر بیشتری در نمک صورتی در مقایسه با نمک سفید یافت می‌شوند (آهن، کلسیم و منیزیم)، طیفی از ترکیبات بالقوه مضر نیز در نمک‌های صورتی یافت می‌شوند.

آلومینیوم، سیلیکون و گوگرد از جمله ترکیبات غیر مغذی موجود در نمونه‌های نمک صورتی است. وجود سرب در نمک‌های صورتی نگران‌کننده‌ترین موضوعی بود که در این تحقیقات مشخص شد.

در کل نمک فارغ از هر رنگی نمی‌تواند برای سلامتی مفید باشد، نمک سرشار از سدیم است که می‌تواند فشار خون شما را بالا ببرد و اگر بیش از حد مصرف شود، می‌تواند منجر به بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله نارسایی قلبی، سنگ کلیه و حتی سرطان معده شود. نمک صورتی نیز از این قاعده مستثنی نیست و به دلیل وجود احتمالی آلاینده‌ها می‌تواند آسیب بیشتری به شما وارد کند.

خواص نمک صورتی

نمک صورتی از معادن سنگ نمک در منطقه پنجاب پاکستان در نزدیکی کوه‌های هیمالیا استخراج می شود. کمیاب بودن این نمک باعث شده تا تبلیغات فراوانی درباره خواص درمانی آن در سطح جهانی مطرح شود و میلیون ها نفر در سراسر جهان مایل به استفاده از آن باشند.

مردم ادعا می کنند نمک صورتی هیمالیا از نمک معمولی سالم تر است. نمک صورتی هیمالیا از نظر شیمیایی شبیه نمک سفره است. این ماده حاوی ۹۸ درصد کلرید سدیم است.

بقیه نمک از مواد معدنی کم نظیر پتاسیم ، منیزیم و کلسیم تشکیل شده است . این مواد  به نمک رنگ صورتی روشن می دهد. این مواد معدنی باعث تفاوت نمک هیمالیا با نمک معمولی می شود.

فواید نمک صورتی هیمالیا 

کریستال هیمالیا حاوی مواد معدنی خاصی مانند پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است که آن را بسیار با ارزش می کند. اعتقاد بر این است که حاوی ۸۴ ماده معدنی است! در اینجا برخی مزایای سلامتی شگفت انگیز از نمک هیمالیا وجود دارد که قطعاً آن را  از نمک معمولی برتر می کند.

آب نمک صورتی هیمالیا برای بیرون راندن سموم

بهترین راه برای تجربه فواید نمک هیمالیا ، تهیه آب آن است. این آب است که به طور کامل با نمک طبیعی اشباع شده است. یک کوزه بردارید و ۱/۴ از آن را با نمک هیمالیا پر کنید. سپس آب را اضافه کنید تا کاملاً پر شود. درب کوزه را ببندید و بگذارید یک شب بماند. تا صبح نمک در آب حل می شود و اگر اثری از نمک در انتهای شیشه باقی مانده باشد ، نشان می دهد که آب تمام نمک را به طور کامل جذب کرده و کاملاً اشباع شده است. حالا ۱ قاشق چایخوری این آب را در یک لیوان آب معمولی مخلوط کرده و هر روز صبح میل کنید. نوشیدن این آب به متعادل کردن pH در بدن کمک می کند ، سموم را بیرون می کشد ، انرژی شما را بهبود می بخشد و بدن همیشه شما را آبرسانی می کند. از نظر علمی ، یون های دارای بار منفی در نمک خالص و مواد معدنی وارد سلول ها می شوند و سموم از آنها خارج می شوند.

تنظیم قند خون و تعادل هورمونی

یک دوز روزانه نمک هیمالیا می تواند جریان مناسب مایعات را در بدن تضمین کند. تعادل مناسب مواد معدنی و هورمونها می تواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند و از بروز ناگهانی قند خون جلوگیری کند.

خواص نمک سفید

نمک یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی است و با وجود آن که مصرف بیش از حد آن می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد؛ اما مصرف آن در رژیم غذایی لازم است. افراد باید در روز پنج گرم نمک استفاده کنند که این بهترین میزان، طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی است؛ اما در بسیاری از کشورها به‌خصوص کشور ما، مصرف نمک چندین برابر این مقدار بوده و اغلب ما حدود سه برابر آن را مصرف می‌کنیم. مهم‌ترین خواص نمک شامل موارد زیر است:

حفظ فشار خون: یکی از مهمترین موادی که سبب حفظ سطح الکترولیت در خون می‌شود، نمک است. نمک سبب می‌شود فشار خون حفظ گردد که به دلیل کمک به بازجذب آب از کلیه‌هاست که در نتیجه این باز جذب، بسیاری از مواد معدنی در بدن حفظ می‌شوند. بدون وجود نمک، خشکی بدن یا از کار افتادن کلیه‌ها و دستگاه گوارش اتفاق می‌افتد.

گرفتگی عضلات: برای عملکرد بهتر ماهیچه‌ها و به‌خصوص عضلات غیر ارادی، وجود نمک در کنار پتاسیم ضرورت زیادی دارد. ممکن است متوجه این موضوع شده باشید که در تابستان به دلیل تعریق زیاد ویا هنگام ورزش و حتی زمانی که افراد به دلیل اسهال و استفراغ، آب زیادی از دست می‌دهند؛ سطح الکترونیک خون آن‌ها به‌هم خورده دچار گرفتگی عضلات می‌شوند ویا احساس گزگز در دست و پای خود دارند. به همین دلیل لازم است به میزان کافی نمک در رژیم غذایی، به‌خصوص برای ورزشکاران، وجود داشته باشد.

مبارزه با عفونت ها: جالب است بدانید نه‌تنها نمک برای پیشگیری از گندیدگی مواد غذایی لازم است؛ بلکه در بافت‌های بدن نیز به پیشگیری و درمان عفونت کمک می‌کند. یکی از نقش‌های مهم نمک در بدن سلامت دندان‌ها و لثه‌ها است. در صورت بروز عفونت می‌توان با ماساژ دادن نمک بر روی لثه و دندان، نه‌تنها به استحکام آن‌ها کمک نمود؛ بلکه سبب خروج سریع‌تر عفونت شد. همچنین در طب سنتی برای درمان گلودرد از غرغره کردن آب نمک و حتی کشیدن آب نمک در بینی کمک می‌گیرند که به پاکسازی سینوس‌ها و برطرف نمودن گرفتگی بینی می‌انجامد.

این موارد تنها خواص نمک نیستند؛ اما می‌توان به‌عنوان مهم‌ترین خواص نمک از آن‌ها نام برد. میزان مناسبی از نمک می‌تواند در بدن سبب تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از پوکی استخوان، تسهیل خواب، کمک به سلامت قلب، درمان پف چشم، کاهش استرس شود و به‌صورت موضعی برای لایه برداری پوست استفاده گردد.

انتهای پیام/*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.