- نویسنده : nodademrooz
- 11 آذر 1400 ساعت 09:00
- کد خبر 1624
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش نودادبرتر؛ کدام بانک در سال ۱۴۰۰ سود بیشتری می دهد؟ این سوالی است که امروز نودادبرتر به آن پرداخته است با ما همراه باشید.
سود طرحهای سپردهگذاری بلندمدت بانکها در حال حاضر ۱۶ و تا سقف ۱۸ درصد است. زمان سپردهگذاری بلندمدت در اکثر بانکها بین یک تا دو سال تعیین شده است. همچنین مدت زمان خواب سپرده هم در بیشتر بانکها بین یک تا سه ماه مشخص شده است. در گزارش زیر به بررسی ده بانکی که سود سپرده بیشتری میدهند پرداخته شده است. همچنین مبالغی که به عنوان سود سپرده نوشته شده است اپراتور بانکها اعلام کردهاند.
بانک پاسارگاد: متقاضی سپردهگذاری در بانک پاسارگاد با سپرده ۱۰۰ میلیون تومان ماهانه یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان سود دریافت میکند. همچنین سود سپرده ۱۸ درصد محاسبه میشود. همچنین مدت زمان خواب سپرده هم سه ماه تعیین شده است.
بانک آینده: سود سپرده یک ساله در این بانک ۲۰ درصد است و سود ماهانه ۱۰۰ میلیوت تومان، یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان است. مدت زمان خواب سپرده هم یک ماه است.
بانک ملت: سود سپرده یک ساله در این بانک ۱۸ درصد است و ماهانه یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان سود میدهد. مدت زمان خواب سپرده هم سه ماه است.
بانک ملی: سود سپرده یک ساله در این بانک ۱۶ درصد است و ماهانه یک میلیون و ۳۱۵ هزار تومان سود میدهد.
بانک مسکن: سود سپرده یک ساله در این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سود سپرده دو ساله یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
بانک اقتصادنوین: سود سپرده یک ساله در این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
بانک پارسیان: سود سپرده یک ساله این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
بانک صادرات: سود سپرده یک ساله این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
بانک تجارت: سود سپرده دو ساله این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
بانک کشاورزی: سود سپرده یک ساله این بانک ۱۸ درصد و ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
معرفی انواع حساب های بانکی
حساب جاری (current account)
در بانکداری بینالمللی حسابهایی وجود دارند که به منظور عملیات روزمره دریافت و پرداخت استفاده میشوند. به اینگونه حسابها هیچگونه سودی از طرف بانک پرداخت نمیشود ولی خدمات گستردهای از قبیل کارت و چک روی آن تعریف میگردد. به این حسابها حسابهای جاری گفته میشود. حتی در برخی بانکهای خارجی از اینگونه حسابها کارمزد هم دریافت میگردد.
در ایران با توجه به شرایط و بومی سازی بانکداری بینالملل و تطبیق صنعت با فقه اسلامی و شیعی حساب قرض الحسنه تعریف شده که به عنوان قرض صاحب حساب به بانک است که هر زمان صاحب حساب اراده کند میتواند دریافت نماید.
حساب پسانداز (deposit account)
حسابهایی که طی قرارداد آن صاحب حساب پول خود را در یک محدوده زمانی در اختیار بانک قرار میدهد که بانک با آن کار کند.
در بانکداری بینالملل بانک مبالغ را جمعآوری کرده و با پول کار میکند و به عنوان سبدگردان مسئولیت تولید سود را بر عهده میگیرد و به صاحب حساب هم سود میدهد.
در بانکداری ایران بانک از طرف صاحب حساب وکیل در سرمایهگذاری میشود و از سود حاصل حقالوکاله خود را برداشت میکند و بقیه را به صاحب حساب میپردازد.
گواهی سپرده (saving account)
حسابهایی که با زمان بلندتری نسبت به پسانداز و با تعهد زمانی مشخص و ثابت سپرده گذار پول خود را به بانک میسپرد و بانک سرمایهگذاری و سود خود را برداشته و سود صاحب حساب را نیز پرداخت مینماید.
الگوریتم شماره حساب / شماره مشتری در بانکداری
شمارهای که به مشتری داده میشود از چهار بخش تشکیل شدهاست:
- کد شعبه
- کد حساب (نوع حساب)
- شماره مشتری (اختصاصی است؛ همانند کد ملی)
- رمز
در این الگوریتم، در قسمت رمز میتوان از عدد صفر تا هر شمارهای که نیاز باشد به این شماره مشتری اختصاص داد که در جاهایی که نیاز به یک حساب و چندین سرفصل دارند بسیار مفید میباشد.
انواع حسابها
حسابهای بانکی انواع گوناگونی دارند. بعضی از حسابها به صورت سپرده مالی مشتریان در نزد بانکها میباشند و بعضی حسابهای مالی برای دریافت وام از مؤسسه مربوط است.
با کارت نقدی (debit card) مشتری میتواند از حساب خود پول برداشت کند (همانند کارت عابربانک)
با کارت اعتباری (credit card) مشتری میتواند تا سقف مشخصی پول برداشت کند و این پول را مدتی بعد به بانک پرداخت کند؛
بنابراین با کارت اعتباری مشتری به بانک مقروض میشود و طبعا بانک می تواند بر روی این قرض سود یا ربا مطالبه کند.
https://nodademrooz.ir/?p=1624