- نویسنده : nodademrooz
- 30 بهمن 1400 ساعت 23:47
- کد خبر 5326
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سرویس فرهنگ و هنر نودادبرتر، برای آشنایی با بازیگر نقش روناک در سریال آتش در گلستان و همچنین مصاحبه و عکس های این بازیگر با نودادبرتر همراه باشید.
سریال آتش در گلستان که پیشتر با نام خداحافظ مادر شناخته شده بود از 30 بهمن از شبکه 5 در حال پخش است،
یکی از بازیگران اصلی این سریال پانته آ سیروس است که بازیگر نقش روناک است
بیوگرافی بازیگر نقش روناک در سریال آتش در گلستان
پانته آ سیروس متولد 1 فروردین 1353 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است
تحصیلات پانته آ سیروس
پانته آ سیروس فارغ التحصیل لیسانس رشته طراحی صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز می باشد فعالیت اصلی ایشان نقاشی بوده و مربی ورزشی هم می باشد
خانواده پانته آ سیروس
پانته آ سیروس در یک خانواده با سه برادر بزرگ شده و مربی ورزشی هم می باشد
شروع فعالیت هنری پانته آ سیروس
پانته آ سیروس فعالیت هنری خود را از سال 1370 وقتی 17 ساله بود با نقاشی و زیر نظر آیدین آغداشلو شروع و در 28 سال گذشته نمایشگاه های متعددی برگزار کرد
از جمله آنها می تواند به گالری معتبری چون مثل فرهنگسرای نیاوران، گالری شیرین، گالری پاسارگاد، گالری گلستان، گالری جرجانی و … اشاره کرد
فعالیت هنری را با حضور در کلاس های دوبله ادامه داد تا این دید دوبله پاسخگوی هیجاناتش نیست به همین سال 1390 در 37 سالگی به کلاس های بازیگری رفت
در موسسه کارنامه زیر نظر اساتید مشهور آموزش دید تا اینکه اولین بار سال 91 با فیلم «اینجا همه چیز خوب است» به کارگردانی پوریا آذربایجانی جلوی دوربین رفت
شروع بازیگری پانته آ سیروس
پانته آ سیروس در سال 93 از جشنواره بین المللی فیلم یاس، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای بازی در فیلم «اینجا همه چیز خوب است» دریافت کرد
معروفیت پانته آ سیروس
سال 94 با سریال «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت وارد قاب تلویزیون شد و بعد از چند تجربه بار دیگر در سال 98 با سریال بانوی سردار به تلویزیون بازگشت
در این مینی سریال با نقش بی بی مریم ملقب به سردار مریم بسیار مورد استقبال قرار گرفت و چهره اش را شناخته تر کرد
فعالیت های ورزشی پانته آ سیروس
او علاوه بر اینکه سالهاست نقاشی کار کرده و حالا بازیگری هم می کند، مربی ورزشی رشته های ایروبیک، بدنسازی، شنا و اسکی روی برف می باشد
خانم سیروس بیشتر اوقات فراغت خود با با دوچرخه سواری کوهستان، سنگی نوردی، ورزش اسکی روی آب و کوه نوردی پر می کند
برایم همیشه مهم این بوده که فیلمنامه، عوامل و نقش خوبی را انتخاب کنم، یکسری کار پیشنهاد شده اما ترجیح می دهم گزیده کار کنم
پدرم ورزشکار بودند و تمام خانواده پدری ام اسب داشتند و برای من هم این امکان از بچگی فراهم بود که سوار اسب بشوم، در کنارش تفنگ شکاری دارم و کوهنوردی هم می کنم
مصاحبه با پانته آ سیروس
دوکار هست که بخاطر بازی در آنها خوشحال نیستم ، یکی سریال «خاطرات مرد ناتمام» به کارگردانی صادق کرمیار در سال 1391 و دیگری فیلم «بن بست وثوق» به کارگردانی حمید کاویانی در سال 1395 دو کار اشتباه من بود
شما پیش از این هم در سینما کار کرده اید و هم تلویزیون، اما هیچ یک از نقش هایتان به اندازه بی بی مریم دیده نشد.
واقعیت این است که بازی در چنین نقشی که آنقدر دیده گردد برایم مثل رویا بود. البته دیده شدنش نه، بلکه بازی در نقشی با این ویژگی ها برایم آرزو بود. من می توانستم یک زن گریه کن را بازی کنم که مدام به او ظلم می گردد و گوشه ای در خانه اشک می ریزد یا یک زن پریشان حال و روانی باشم، دیده هم می شد، اما موضوع این است که بازی در چنین نقشی خیلی به آرزو شبیه تر بود تا واقعیت. البته این احساس من است و شاید بینندگان بگویند نقش خاصی نیست، من به آن ها هم احترام می گذارم.
می گردد راجع به کیفیت اثر و بازی شما در این نقش صحبت کرد و نقد داشت، اما پذیرفتنی است که نقش بی بی مریم تفاوت هایی دارد، چون اصولا برای خانم های بازیگر نقش زن فعال و قدرتمند کمتر نوشته می گردد.
واقعا همین طور است. البته این موضوع هم به امکانات و هم عدم توانایی بازیگران برمی گردد. رامبد جوان در مصاحبه ای درباره فیلم قانون مورفی گفته بود، ساختن فیلم اکشن بسیار سخت است و تازه بلدش هم نیستیم.
سخت به لحاظ کمبود تجربه یا امکانات؟
هر دو. مشکل ما این است که برای ساختن یک فیلم اکشن نمونه های خارجی را می بینیم و فکر می کنیم، چون آن ها پیروز هستند باید از روی دستشان بنویسیم. ما نه آن امکانات را داریم و نه آن بازیگران را؛ به خصوص آقایان، چون خانم ها به دلیل پوشش، قضیه شان فرق می کند. اغلب بازیگران ما حتی دو طبقه را هم با آسانسور بالا می روند و در فیلم ها اکت خاصی ندارند.
از سوی دیگر اصلا از بازیگران خواسته نمی گردد، اگر هم خواسته گردد و بازیگر هم از پسش بربیاد امکانات کافی برای ساخت وجود ندارد. نمی گویم امکانات نیست، اما کم است و می بینیم بیشتر کار هایی که در این زمینه انجام می گردد، کمدی از آب درمی آید و مخاطب پس می زند.
ما یک سری خصوصیات فرهنگی و قومی داریم که می توانیم در آن ها صاحب سبک باشیم. اصلا دلیلی ندارد اکشن آمریکایی بسازیم، مگر ما آمریکایی هستیم؟! ما اگر به تاریخ فرهنگی و اقوام خود بپردازیم حتی می توانیم ژانری تازه در آثار اکشن ایجاد کنیم که متعلق به خودمان است. وقتی مخاطب از سوارکاری و تیراندازی من خوشش می آید و بازخورد مثبت نشان می دهد یعنی این کار شدنی است.
برمی گردیم به همان نکته ای که درباره توانمندی های فیزیکی بازیگران گفتید. خود شما به خاطر همین ورزشکار بودن و داشتن این توانایی ها برای نقش بی بی مریم انتخاب شدید.
بازیگر نقش روناک گفت: بله. ظاهرا برای پیدا کردن بازیگر نقش اول دردسر هایی داشتند، چون هنرپیشه ای که توانایی سوارکاری و… را داشته باشد پیدا نمی کردند و زمان و بودجه شان هم محدود بوده است. اهل فن می دانند که بدلکار پروسه تصویربرداری را طولانی می کند، چون باید یک بار تصاویر را با بازیگر بگیرند و بار دیگر با بدل و این تصاویر با هم ادغام گردد. بیننده حرفه ای هم بدل را از هنرپیشه تشخیص می دهد و مچ فیلم را می گیرد.
فرخ مجیدی، فیلمبردار این سریال یک روز به من گفت تعجب می کنم، بازیگران باید تیراندازی، سوارکاری و شنا بلد باشند. حالا شنا به دلایلی در فیلم های ایرانی زیاد استفاده نمی گردد، اما تیراندازی و سوارکاری جزو مهارت های اصلی است.
به ویژه با عقبه تاریخی که ایران دارد.
بازیگر نقش روناک ادامه داد: دقیقا اگر دست از کپی کردن برداریم و به اسطوره های ایرانی بپردازیم، باید بازیگرانمان به این مهارت ها مجهز باشند. باید زد و خورد ها و… در آثار ما ایرانی باشد نه شبیه آنچه کشور های دیگر می سازند. در این صورت دیگر خنده دار نیست و موجب افتخار می گردد. من از بچگی اسب و تفنگ شکاری داشتم و از پدر ورزشکارم این مهارت ها را آموختم، اما مسلما تنها من نیستم که چنین توانایی هایی دارم؛ بازیگران قدیمی و تازه ای هستند که آن ها هم از پس این کار ها برمی آیند، اما بازار کار برایشان وجود ندارد و وقتی از توانایی هایشان استفاده نمی گردد، آن ها هم دانسته هایشان را به فراموشی می سپارند.
با توجه به اشرافی که به ورزش دارید، چقدر در طراحی حرکات بی بی نقش داشتید؟
تمام طراحی ها را خود آقای شیخ طادی انجام می دادند و من با توانایی های خودم تبدیلشان می کردم به اعمالی قابل اجرا و باور پذیر، در نتیجه حاصل کار مشترک کارگردان و من بود.
در طول کار دچار آسیب نشدید؟
وقتی مدام ورزش کنی و بدن آماده ای داشته باشی، کمتر دچار آسیب می شوی، اما به هر حال ممکن است پیش بیاید و برای من هم یک بار رخ داد. باید در جایی از سریال گیوه هایم را درمی آوردم، گالش پا می کردم و از اسب می پریدم. انگشتم روی سنگ فرود آمد و از جا دررفت. بقیه سکانس را تصویربرداری کردیم و نگذاشتم کسی بفهمد. موقع ظهر بود که گفتم باید به درمانگاه بروم. آتل بستند و باز سر کار برگشتم. یک روز هم استراحت نکردم.
انتقاد دیگری که مطرح می گردد به بیان برمی گردد که گاهی ادبی می گردد و گاه عامیانه.
خیلی نمی توانم از این موضوع دفاع کنم، اما می دانم مثلا بی بی با والی ها متفاوت تر از علیمردان خان حرف می زند و لحن با توجه به مخاطب و حس و حال سکانس تغییر می کند.
مثلا در قسمت دوم لحن بی بی در نریشن هایی که در کوه و کمر می گوید، کاملا تغییر می کند و از صنایع ادبی در آن استفاده می گردد.
بی بی مریم، شاعر و به لحاظ ادبی غنی بوده است. آن نریشن شبیه دل نوشته هایی است که گاهی خودمان هم می نویسیم. این خاطره نویسی ها گاه ادبی است و گاه خودمانی. این نوسان گاهی به لهجه هم سرایت می کند. مثلا در جایی خود شما یا بازیگرانی مثل عمار تفتی کلمات لری می گویید و در ادامه باز بی لهجه می شوید.
من لری بلد نیستم و خیلی دوست داشتم یاد بگیرم برای همین فکر نمی کنم در جایی از سریال لری حرف زده باشم. اگر هم موردی بوده شاید تکرار کلمات شخص مقابلم یا چیزی شبیه به آن بوده است. همان طور که اشاره کردم مایل بودم لااقل یک ته لهجه لری داشته باشم.
اصلا شناختی از این شخصیت داشتید؟
نه متاسفانه. اول که کار را پذیرفته بودم، هر چقدر دوستان بیشتر در مورد این شخصیت برایم می گفتند، از تعجب چشمانم گشادتر می شد و با خود می گفتم چرا نباید او را بشناسم؟! بعد گفتم شاید من نمی دانم و بقیه اطلاع دارند. از دیگران هم پرسیدم و بسیاری او را نمی شناختند و افسوسم بیشتر شد. منابع کمی از ایشان در دسترس است.
برای شناخت این شخصیت منبعی در اختیارتان گذاشته شد؟
آنقدر کار سخت و فشرده بود که غیر از فیلمنامه، گفته های آقای شیخ طادی و جست وجو در اینترنت چیز زیادی در اختیار نداشتم.
این شخصیت به لحاظ سنی از شما کوچک تر است.
بله. حدود دو سال از زندگی او در 35 – 34 سالگی را می بینیم و قصه در همین مقطع به سرانجام می رسد.
جالب این است که برای شما بازیگری و شناخته شدن در سن جوانی اتفاق نیفتاد. چه حسی در این مورد دارید؟
فکر می کنم هر چیزی باید در زمان خودش اتفاق بیفتد و برای من هم زمانش الان است. شواهد هم همین را نشان می دهد. وقتی بی بی مریم در این سن به من پیشنهاد می گردد، یعنی من بردم و مزد زحماتم در این چند سال را گرفتم.
چه شد که بازیگر شدید؟
بازیگر نقش روناک گفت: قبل از دانشگاه خیلی به بازیگری علاقه مند بودم، اما به دلایل فرهنگی، خانواده ام مایل نبود و من طراحی صنعتی خواندم و نقاشی را به صورت حرفه ای دنبال کردم. بعد از چند سال شرایط زندگی ام تغییر کرد و دیدم می توانم دنبال آن چیزی علاقه دارم بروم. در کلاس های دوبله شرکت کردم، اما دیدم دلم اکت می خواهد و دوبله جوابگوی هیجانات من نیست. به کلاس های بازیگری رفتم و پیشنهاد های کار شروع شد.
از اولین تجربه هایتان بگویید.
نقش هایی بازی کردم که به اندازه اکسسوار صحنه بود و این برایم تجربه ای شد که با کارگردانی که نمی شناسم کار نکنم و به قول و قرار های دروغینی که در مورد اهمیت نقش پیش از شروع تصویربرداری می دهند، اعتماد نکنم.
کاری هست که از بازی کردنش راضی نباشید؟
دو کار هست که به خاطرش شاد نیستم. یکی سریال خاطرات مرد ناتمام، ساخته صادق کرمیار و دیگری فیلم بن بست وثوق. این دو کار اشتباه من بود. البته کار هایی هم هست که دوست دارم و از عواملشان آموختم، مثل ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا، خرگیوش، ساعت 5 عصر، اینجا همه چیز خوب است، تنهایی لیلا و ماه تی تی.
خانم سیروس زمستان 98 دوباره با سریال ملکاوان از شبکه ifilm به تلویزیون بازگشت، در این سریال بازیگرانی چون نازنین فراهانی نیز حضور دارند
بازی پانته آ سیروس در نقش روناک آتش در گلستان
بازیگر نقش روناک : پانته آ سیروس در کنار بازیگرانی همچون مرجان قمری، فریدون محرابی، مهران نائل، فرید قبادی، داریوش فائزی، آرزو تاجنیا و مهری آلآقا در نقش روناک در سریال آتش در گلستان بازی می کند.
معرفی سریال آتش در گلستان
پخش سریال «آتش در گلستان» به کارگردانی پرویز شیخ طادی و تهیهکنندگی سیدحامد حسینی که روایتگر قصهای زنانه و زندگی حماسی مرضیه دباغ است، از شنبه (۳۰ بهمن ماه) آغاز میشود.
زمان پخش سریال آتش در گلستان
سریال تلویزیونی «آتش در گلستان» به کارگردانی پرویز شیخطادی و تهیهکنندگی سیدحامد حسینی از شنبه (۳۰ بهمن ماه) ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه پنج سیما میرود.
مطالب مرتبط:
- آشنایی با سریال نجلا ۲ + اسامی بازیگران و زمان پخش نوروز ۱۴۰۱
- آشنایی با سریال مسافران شهر + اسامی بازیگران و زمان پخش
- بازیگر نقش طاهره دباغ در سریال آتش در گلستان کیست؟
- بازیگر نقش مرضیه حدیدچی در سریال آتش در گلستان کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- بازیگر نقش اردوان در سریال آتش در گلستان کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- بازیگر نقش عروج سریال آتش در گلستان کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- زمان پخش عصرجدید ۳ + معرفی داوران جدید
- آشنایی با سریال آتش در گلستان+ اسامی بازیگران
علت تغییر نام سریال به آتش در گلستان
این سریال که پیش از این «خداحافظ مادر» نام داشت، روایتگر قصهای زنانه و در عین حال حماسی در خطه غرب کشور است که در سال ۱۳۵۸ اتفاق میافتد
و مرضیه حدیدچی معروف به طاهره دباغ در شکلگیری این قصه احساسی حماسی نقش موثری دارد.
نقش اصلی سریال آتش در گلستان
طاهره دباغ که به او لقب مادربزرگ انقلاب را دادهاند، چریک مسلح و زندانی سیاسی در زمان حکومت پهلوی بود که در دوران تبعید امام خمینی (ره)
در پاریس محافظ شخصی خانواده ایشان بود.
اسامی بازیگران سریال آتش در گلستان
مرجان قمری، پانتهآ سیروس، فریدون محرابی، مهران نائل، فرید قبادی، داریوش فائزی، آرزو تاجنیا و مهری آلآقا بازیگران سریال
«آتش در گلستان» هستند.
معرفی عوامل سریال آتش در گلستان
نویسنده و کارگردان: پرویز شیخ طادی، مدیر تصویربرداری: عبدالله عبدینسب و تدوینگر: خلیل محمدی است.
سایر عوامل برنامه عبارتند از: صدابردار: علی قاسمی، طراح صحنه: بابک پناهی، طراح گریم: داریوش صالحیان، طراح لباس: مریم جعفری،
جلوههای ویژه میدانی: حمید رسولیان، جلوههای ویژه کامپیوتری: مهدی شیخطادی، طراح بدلکاران: مهدی جوزی، آهنگساز: ستار اورکی، مهران اکرمی،
مدیر تصویربرداری فاز دوم: احسان اسکندری، اصلاح رنگ و نور: لابراتوار دیجیتال پیشگامان سینمای آریا، صداگذار: امیرحسین صادقی،
مدیران تولید: حسین کشاورز، حسین فلاح، مدیران تدارکات: حسین آزادی، سجاد حسینی، ناظر کیفی: محمدرضا معصومزادگان، مشاور رسانهای: مریم قربانینیا.
مجموعه آثار پانته آ سیروس
سینمایی
- اینجا همه چیز خوب است – 1391
- اسب سفید پادشاه – 1393
- ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا – 1395
- بن بست وثوق – 1395
- ساعت 5 عصر – 1395
- خرگیوش – 1395
- مردی بدون سایه – 1397
تلویزیونی
- خاطرات مرد ناتمام – 1390
- شمعدونی – 1394
- تنهایی لیلا – 1394
- نوار زرد – 1396
- بانوی سردار – 1398
- ملکاوان – 1398
بیشتربخوانید:
- بازیگر نقش مرضیه در سریال خودخواسته کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- بازیگر نقش رعنا در سریال پلاک ۱۳ کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- بازیگر نقش فرناز در سریال پلاک۱۳ کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
- بازیگر نقش پریسا در سریال خودخواسته کیست؟ + مصاحبه و عکس ها
انتهای پیام/
https://nodademrooz.ir/?p=5326
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
عالی جه جالب