×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 15 خبر

به گزارش سرویس آشپزی نودادبرتر، برای اطلاع از طرز تهیه شیرینی سابله و همچنین مراحل پخت و تصاویر آن با نودادبرتر همراه باشید.

معرفی شیرینی سابله

معرفی شیرینی سابله

معرفی شیرینی سابله

 

شیرینی یکی از خوشمزه ترین خوراکی هاست که همه به دنبال انواع دستورپخت ها هستند

اما شیرینی سابله یک نوع شیرینی فرانسوی است که در طعم های مختلف پسته ای، گردویی، وانیلی و شکلاتی آماده می شود و تنوع بسیار زیادی دارد

شیرینی شکلاتی سابله

بسکویت شیرینی سابله فانتزی شکلاتی از دو بخش تشکیل شده که شامل کوکی و قسمت آجیلی است.

این شیرینی بسیار زیبا و خوشمزه است و برای پذیرایی از مهمان‌ها گزینه بسیار مناسبی است. سابله شکلاتی را میتوانید برای عید نوروز آماده کنید.

درست کردن این شیرینی چند مرحله دارد اما بسیار راحت است و مواد اولیه آن قابل دسترس است و عاشقان شکلات از این ترکیب آجیلی شکلاتی استقبال می‌کنند.

مواد لازم جهت شیرینی سابله ساده

مواد لازم جهت شیرینی سابله ساده

مواد لازم جهت شیرینی سابله ساده

  1. آرد سفید ۱ کیلو
  2. روغن ۶۰۰ گرم
  3. بادام پوست گرفته چرخ کرده نیم کیلو
  4. پودر قند ۶۰۰ گرم
  5. زرده تخم مرغ ۳ عدد
  6. وانیل به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی سابله ساده

  • روغن و پودر قند و زرده تخم مرغ رو مخلوط می‌کنیم و آنقدر به هم زدن ادامه می‌دیم تا مایه کاملا نرم و لطیف بشه.
  • آرد رو اضافه می‌کنیم و ورز می‌دیم.
  • بادام رو اضافه می‌کنیم.
  • خمیر رو یه کم ورز می‌دیم تا خمیر کاملا نرم بشه و چسبندگی پیدا کنه، به طوری که وقتی گلوله ای از اون رو در دست گرد می کنیم باز نشه.
  • سپس خمیر رو چند ساعت می‌ذاریم بمونه.
  • خمیر رو روی میز به قطر نیم سانت باز می‌کنیم.
  • با یه قالب، قالب می‌زنیم و تو سینی فر می‌چینیم.
  • روی اونا رو یه کم سفیده تخم مرغ می‎مالیم و یه کم هم روغن بادام چرخ کرده می‎پاشیم.
  • فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم.
  • سینی شیرینی رو روی پنجره وسط فر می‌ذاریم.
  • به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اجازه می‌دیم شیرینی تو فر بمونه و زیر و روی شیرینی ها یه کم طلایی بشه.
  • سینی رو از فر در میاریم و بعد از سرد شدن سابله ها رو تو ظرف می‌چینیم.

فیلم آموزش کامل طرز تهیه شیرینی سابله

 


مطالب مرتبط:


طرز تهیه شیرینی شکلاتی سابله

طرز تهیه شیرینی شکلاتی سابله

طرز تهیه شیرینی شکلاتی سابله

برای آماده کردن شیرینی ابتدا کوکی شکلاتی رو آماده می‌کنیم.

  1. کره نرم شده رو به صورت مکعبی خرد کنید (کره کاملا به دمای محیط رسیده و شل نشده باشه فقط نرم بشه) و داخل ظرفی بریزین و تخم مرغ و وانیل و پودر قند الک شده و روغن مایع و نمک رو بهش اضافه کنید. اول با لیسک مخلوط کنید تا پودر قند با مواد مخلوط بشه.
  2.  موقع هم زدن به اطراف نپاشه و بعد با همزن بزنید تا کاملا یکدست و سفید رنگ و پوک بشه. بعد پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید.
  3.  بکینگ پودر رو اضافه کنید و به همراه آن‌ها نصف آرد الک شده رو اضافه کنید.
  4.  با لیسک مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشن و مواد رو بیش از حد هم نزنید بعد نصف آرد باقی مونده رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشه.
  5. در آخر مابقی آرد رو اضافه کنید و لیسک رو کنار بذارین و با نوک انگشت ها مواد رو مخلوط کنید تا به حالت خرده نان در بیاد و بعد کم کم خمیر رو جمع کنید تا خمیر یکدست و نرم و لطیفی بدست بیاد.

توجه کنید:

باید از نوک انگشت ها برای مخلوط کردن خمیر استفاده کنید نه کف دست چون گرمای کف دست باعث به روغن افتادن خمیر میشه

همچنین خمیر رو بیش از حد ورز ندین چون به روغن میفته و اگه خمیر به روغن بیفته کوکی ها بعد از پخت سفت و خشک میشن.

خمیر بدست اومده رو داخل نایلون قرار بدین و بیست دقیقه داخل یخچال استراحت بدین.

بعد از استراحت خمیر رو با کمک وردنه ما بین دو نایلون به ضخامت چند میلی متر باز کنید.

برای این شیرینی به دو کاتر مربع احتیاج داریم که یکی از کاتر ها باید از دیگری کوچک تر باشه. به جای کاتر مربع می تونید از کاتر دایره هم استفاده کنید.

خمیر رو با کاتر مربع شکل بزرگ طرف دالبر قالب بزنید و با کمک نایلون زیری خمیر های قالب زده رو بردارین و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده

با کمی فاصله بچینید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد در جه سانتی گراد به مدت حدودی پانزده دقیقه بپزین. زمان در فر های مختلف متفاوت هست.

بعد از پخت سینی رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کوکی ها کاملا خنک بشن و بعد اونها رو از کاغذ روغنی جدا کنید کوکی ها تا زمانی که گرم هستن

کاملا شکننده و ترد هستن و احتمال شکستن کوکی ها هنگام جا به جایی وجود داره پس حتما صبر کنید تا سرد بشن.

طرز تهیه شیرینی شکلاتی سابله

طرز تهیه شیرینی شکلاتی سابله

برای تهیه قسمت رویی شیرینی بیسکوئیت و پودر کاکائو رو داخل غذا ساز بریزین و میکس کنید تا کاملا پودر بشه.

بعد مغز گردو رو به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید لازم نیست گردو ها کاملا پودر بشن وقتی به صورت تکه های کوچیک در اومدن کافیه.

چون زیر دندون اومدن گردو ها باعث خوشمزه تر شدن شیرینی میشه.

مخلوط میکس شده رو داخل ظرفی بریزین.

قیصی‌ها رو با قیچی به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.

شکلات و کره رو داخل ظرفی بریزین (برای این شیرینی می تونید از شکلات معمولی یا شکلات تلخ استفاده کنید

که به ذائقه تون بستگی داره من از مخلوط هر دو شکلات استفاده کردم).

و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بن ماری آب کنید بعد از روی حرارت بردارین.

و خامه صبحانه رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا خامه کاملا با مواد مخلوط و یکدست بشه و بعد شکلات رو به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید

تا مواد کاملا یکدست بشن.

مواد رو داخل نایلون فریزر بریزین و با کمک وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

برای این که هوا داخل کیسه فریزر جمع نشه از چند جا نایلون رو با خلال دندون سوراخ کنید و مواد رو کاملا فشرده و باز کنید

طوری که ارتفاع مواد در همه قسمت ها یکسان باشه.

مواد رو داخل دمای محیط استراحت بدین تا سرد بشه حدود یک ساعت استراحت کافیه بعد اطراف نایلون فریزر رو به آرومی با به چاقو ببرین

تا خمیر بیرون بیاد یک نایلون فریزر دیگه رو روی خمیر قرار بدین و با قسمت صافِ کاترِ مربع کوچک تر از روی نایلون فریزر مواد رو قالب بزنید.

این کار هم باعث میشه مواد شکل بالشتکی پیدا کنن و هم به راحت قالب خوردن و جدا شدن مواد کمک می کنه.

همه مواد رو به این صورت قالب بزنید و قسمت های خرد شده و پرت باقی مونده رو مجددا داخل نایلون فریزر فشرده کنید و

به ضخامت یک سانت باز کنید و قالب بزنید تا مواد تموم بشه.

خمیر قالب زده رو یک ساعت داخل یخچال بذارین.

برای رو کش کردن مواد شکلات تخته ای و روغن مایع رو داخل ظرفی بریزین و به روش بن ماری ذوب کنید. خمیر قالب زده شده رو به نوبت داخل شکلات بندازین.

و با کمک دو چنگال به شکلات آغشته کنید و بعد از شکلات بیرون بیارید و نگه دارین تا شکلات اضافی پایین بریزه

(میتونید اون رو مدام بین دو چنگال جا به جا کنید تا شکلات اضافی سریع تر پایین بریزه) و بعد اون رو به آرومی روی قسمت مرکزی کوکی قرار بدین.

و بعد داخل یخچال بذارین تا شکلات ببنده. همه مواد رو به این ترتیب آماده کنید.

برای تزئین شیرینی ها می تونید شکلات باقی مونده رو مجددا بن ماری کنید و داخل قیف یک بار مصرف بریزین.

و سر قیف رو با قیچی ببرین و به صورت رفت و برگشتی روی شیرینی ها شکلات بزنید و بادام یا فندق یا گردوی خرد شده بپاشین.

نکات طرز تهیه شیرینی سابله

نکات طرز تهیه شیرینی سابله

نکات طرز تهیه شیرینی سابله

  • این مقدار مواد اولیه حدود چهل و پنج عدد شیرینی به ما میده. اگه میخواین مقدار شیرینی کمتر باشه می‌تونید با نصف مواد اولیه شیرینی درست کنید.
  • زمان پخت کوکی ها ممکنه در فر های مختلف متغیر باشه از اونجایی که رنگ شیرینی ها تیره هست و نمیشه با طلایی شدن اطراف شیرینی به پختن شیرینی پی برد میتونید یکی دو تا از کوکی ها رو به عنوان نمونه اول داخل فر بذارین تا زمان پخت کاملا دستتون بیاد و مابقی کوکی ها رو با خیال راحت بپزین.
  • به جای قیصی از کشمش هم می تونید استفاده کنید.
  • اگه غذا ساز ندارین می تونید بیسکوئیت ها رو داخل آسیاب پودر کنید یا داخل کیسه زیپ کیپ بریزین و با وردنه ضربه بزنید تا پودر بشه (مراقب باشین کیسه پاره نشه) و بعد الک کنید و با پودر کاکائو مخلوط کنید.
  • این شیرینی ها رو می تونید داخل یخچال به مدت دو هفته نگه داری کنید اما قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن و شکلات نرم بشه.
  • اگه شکلات شما سکه ای نیست حتما اون رو با چاقو خرد کنید و بعد به روش بن ماری ذوب کنید.

بیشتربخوانید:


انتهای پیام/

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.