- نویسنده : مریم بالوی فیلی
- 18 فروردین 1404 ساعت 14:54
- کد خبر 28711
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز ،سرپرست دانشگاه ایلام گفت: با راهاندازی «اندیشکده توسعه» و تدوین برنامههای متناسب با ظرفیتهای استان، این دانشگاه به عنوان محور پیشرفت در ایلام ایفای نقش خواهد کرد.
نقش دانشگاه ایلام در توسعه علمی و پژوهشی استان
«همایون مرادنژادی» روز دوشنبه، از تهیه و تدوین برنامههای جامع از سوی دانشگاه ایلام برای نقشآفرینی در توسعه استان و تقویت زیربناهای نوآوری، سرمایهگذاری و تولید محتوا خبر داد.
وی توضیح داد که ایجاد زیرساختهای لازم در زمینه تولید محتوای علمی و پژوهشی، گامی مهم در جهت تأمین خوراک فکری برای حوزههای توسعهای استان خواهد بود و این محتواها بهگونهای طراحی خواهند شد که بتوانند در عرصههای مختلف به کمک سیاستگذاریها و برنامهریزیهای کلان بیایند.
اندیشکده توسعه؛ گامی به سوی پیشرفت پایدار
سرپرست دانشگاه ایلام در ادامه به طرح ایجاد اندیشکده توسعه استان اشاره کرد و گفت: این اندیشکده با هدف ارتقای توانمندیهای استان در دستیابی به پیشرفت پایدار راهاندازی خواهد شد و دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی مأموریتگرا خواهند شد.
مرادنژادی یادآور شد: در این اندیشکده، برای هر دانشگاه، وظایف مشخص در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تعریف خواهد شد تا بتوانند نقش مؤثری در بهبود وضعیت استان و رفع چالشهای موجود ایفا کنند.
تقویت زیرساختهای نوآوری و تولید محتوا
وی با اشاره به اهمیت هماهنگی میان ارکان علمی و اجرایی افزود که مسئولیت دانشگاه ایلام در این مسیر، برنامهریزی و ایجاد تحولاتی است که منجر به رشد و پیشرفت استان شود و امیدواریم با کمک همکاران، نخبگان و کارشناسان دانشگاهی، شاهد افزایش تولید دانش و نوآوری در راستای توسعه باشیم.
حمایت از سرمایهگذاریهای فناورانه و شرکتهای دانشبنیان
سرپرست دانشگاه ایلام همچنین بر ضرورت حمایت از فعالیتهای فناورانه تأکید کرد و گفت که دانشگاه ایلام سیاستی مدون را برای مدیریت سرمایهگذاری در حوزههای نوآوری و شرکتهای دانشبنیان در پیش گرفته است و با ایجاد هماهنگی میان نهادهای مرتبط، تلاش میشود که بستر مناسبی برای افزایش بهرهوری و توسعه خلاقیت در استان فراهم شود.
وی افزود: همچنین با بهروزرسانی ایدههای سرمایهگذاری و تعریف پروژههای مبتنی بر مزیتهای رقابتی هر شهرستان، این امکان را فراهم خواهیم کرد که سرمایهگذاریها به شکل هدفمند و موثر در مناطق مختلف استان اجرایی شوند و انتظار داریم تا پایان سال جاری به مجموعهای جامع و قابل استفاده از ایدهها و پروژههای سرمایهگذاری دست یابیم که بتواند به رونق اقتصادی استان کمک کند.
سرپرست دانشگاه ایلام با اشاره به آسیبشناسی وضعیت موجود و چالشهای پیشروی سرمایهگذاری در استان، تأکید کرد که یکی از مهمترین ضعفهای کشور و استان، وجود موانع متعدد بر سر راه سرمایهگذاری است، در بسیاری از موارد حتی برای راهاندازی یک واحد کوچک نیز مشکلات بیشماری وجود دارد، چه رسد به سرمایهگذاریهای کلان! بنابراین، تلاش ما در دانشگاه ایلام بر این است که با شناسایی و ارائه راهکارهای مناسب، این موانع تا حد امکان برطرف شود.
وی بر اهمیت نقش اطلاعرسانی در حمایت از توسعه استان اشاره کرد و گفت که یکی از برنامههای جدی دانشگاه ایلام، تولید محتوای سازنده و قابلاستفاده برای معرفی ظرفیتهای استان در حوزههای مختلف است.
مرادنژادی ادامه داد: دانشگاه ایلام با تمرکز بر این بخش، به دنبال ایجاد پل ارتباطی مؤثر میان نهادهای علمی، اجرایی و سرمایهگذاری خواهد بود.
سرپرست دانشگاه ایلام توضیح داد این مجموعه با تکیه بر توان علمی و پژوهشی خود، در صدد است تا زمینههای توسعه همهجانبه استان را فراهم کند و گامهای مؤثر در مسیر تحقق اهداف کلان توسعهای بردارد.