- نویسنده : مریم بالوی فیلی
- 18 خرداد 1404 ساعت 23:42
- کد خبر 32123
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز ، یونس احمدی، مدیرکل دامپزشکی استان ایلام، روز یکشنبه اعلام کرد: بازرسیهای بهداشتی از دامهای قربانی بهمنظور حفظ سلامت مصرفکنندگان و تأمین بهداشت عمومی، توسط ۳۶ گروه ثابت و سیار دامپزشکی انجام شده است.
بازرسی بهداشتی دامهای قربانی در ایلام؛ بیش از ۱۰۴ مورد اصلاح شد
استقرار تیمهای نظارتی در مراکز تعیینشده
وی اظهار داشت که این تیمها از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ ظهر روز عید قربان در محلهای از پیش تعیینشده از جمله ادارات دامپزشکی شهرستانها، کشتارگاههای دام، میادین دام و کمیته امداد مستقر شده و وظیفه نظارت بر کشتار و بازرسی بهداشتی گوشت را بر عهده داشتهاند.
نتایج بازرسیهای بهداشتی
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به نتایج این بازرسیها اعلام کرد:
- ۱۰۴ مورد لاشه و کبد اصلاح شد.
- ۸۳ مورد از کبد، ریه و کلیه به دلیل عدم تأیید بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی ضمن تأکید بر لزوم ذبح دام در شرایط بهداشتی و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی، توصیه کرد که از مصرف گوشت گرم دام بپرهیزند و پیش از استفاده، حداقل ۲۴ ساعت آن را در یخچال نگهداری کنند.
جمعآوری دامهای قربانی برای نیازمندان
در همین راستا، ناصر مرادی پویانی، مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، روز جمعه اعلام کرد که ۵۰۵ رأس دام سبک و سنگین قربانی اهدایی در روز عید قربان جمعآوری شده و ۱۵ هزار کیلوگرم گوشت میان نیازمندان استان توزیع شده است.
میزان توزیع گوشت در میان خانوارهای نیازمند
مدیرکل کمیته امداد ایلام تصریح کرد:
- بیش از ۶ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و ۷۵۰ کیلوگرم گوشت مرغ دریافت شده است.
- دامهای قربانی پس از ذبح و بستهبندی در میان خانوارهای نیازمند استان توزیع شدهاند.
- در مجموع، حدود ۶ هزار و ۲۰۰ خانوار نیازمند بر اساس اولویتبندی از بستههای گوشت قربانی بهرهمند شدهاند.