- نویسنده : مریم بالوی فیلی
- 25 اردیبهشت 1402 ساعت 16:53
- کد خبر 14497
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سرویس استان ها نودادامروز، یونس احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه ماه های گرم سال موسم فعالیت و بروز کنه هاست، بنابراین عموم کسانیکه با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند اعم از زنان خانه دار، قصاب، دامدار، دامپزشک، غذاخوری ها و کارگران کشتارگاه باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن از دستکش استفاده کنند.
وی افزود: مصرف کنندگان بهتر است گوشت خام مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام توصیه کرد: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.
احمدی ادامه داد: تب کریمه کنگو از ویروس حشره ناقل کنه به دام و سپس به انسان منتقل می شود و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد که گاه افراد این علائم را با بیماری های دیگری چون سرماخوردگی یا مسمومیت غذایی اشتباه می گیرند.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید با گوشت خام و دام زنده با احتیاط و خودمراقبتی های لازم برخورد شود.
مدیرکل دامپزشکی ایلام از دامداران خواست نسبت به سم پاشی و ضدعفونی محل نگهداری دام های خود اهتمام داشته باشند.
احمدی یادآور شد: تا این لحظه مواردی از وجود تب کریمه کنگو در میان احشام استان ایلام مشاهده و گزارش نشده است.