×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
کسانیکه با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند از دستکش استفاده کنند

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز، یونس احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه ماه های گرم سال موسم فعالیت و بروز کنه هاست، بنابراین عموم کسانیکه با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند اعم از زنان خانه دار، قصاب، دامدار، دامپزشک، غذاخوری ها و کارگران کشتارگاه باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن از دستکش استفاده کنند.

وی افزود: مصرف کنندگان بهتر است گوشت خام مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام توصیه کرد: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.

احمدی ادامه داد: تب کریمه کنگو از ویروس حشره ناقل کنه به دام و سپس به انسان منتقل می شود و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد که گاه افراد این علائم را با بیماری های دیگری چون سرماخوردگی یا مسمومیت غذایی اشتباه می گیرند.

وی تاکید کرد: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید با گوشت خام و دام زنده با احتیاط و خودمراقبتی های لازم برخورد شود.

مدیرکل دامپزشکی ایلام از دامداران خواست نسبت به سم پاشی و ضدعفونی محل نگهداری دام های خود اهتمام داشته باشند.

احمدی یادآور شد: تا این لحظه مواردی از وجود تب کریمه کنگو در میان احشام استان ایلام مشاهده و گزارش نشده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.