×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اجرای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت آموزش‌ مهارتی در ایلام

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز، مجید ولی‌زاده روز یکشنبه ۸ تیر ماه در نشست با اصحاب رسانه استان ایلام با تبریک هفته ملی مهارت اظهار داشت: در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در ایلام ارائه شده است.

یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در ایلام ارائه شد , خبرنگار مریم بالوی فیلی

وی با اشاره به فعالیت ۳۶۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان بیان کرد: از این تعداد ۱۹۰ آموزشگاه فعال است که در چهار شاخه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ هنر آماده ارائه خدمات به متقاضیان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام افزود: آموزش‌های ارائه شده در این سازمان تقریبا به صورت رایگان انجام می‌پذیرد و تنها مبلغ ناچیزی از افراد شرکت کننده دریافت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس ارزیابی های بعمل آمده تعهد آموزش های مهارتی رشته های مختلف تا پایان سال جاری به پنج میلیون نفر ساعت خواهد رسید، گفت: یکی از اهداف آموزشی کارآفرینی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، بهبود توانایی‌های فردی و تخصصی مهارت‌آموزان است، آموزش فنی و حرفه‌ای می‌تواند از طریق دانش افزایی، باعث افزایش فرصت‌های بازار شده و سطح تقاضای کارآفرینی را ارتقا بخشد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای ایلام با اعلام اینکه آموزش ۵۰۰ نفر برای جذب در پروژه‌های نفت و گاز استان در دستور کار این اداره کل قرار دارد، گفت: دور اول این آموزش‌ها از نیمه اول سال جاری آغاز شده است.

ولی‌زاده یکی از مهمترین ماموریت های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای ایلام را آموزش فنی این ۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: طبق این تفاهم نامه سه جانبه، اولویت بکارگیری نیرو در پروژه های نفت و گاز استان با افراد آموزش دیده در این دوره هاست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام با اشاره به اینکه هزار و ۴۰۰ نفر در طرح تابستانه مهارت در آموزشگاه‌های دولتی و مراکز خصوصی این استان آموزش می‌بینند افزود: این طرح با هدف توسعه فرهنگ مهارت و کارآفرینی برای دانش‌آموزان و مهارت جویان استان در حال اجراست.

وی با بیان اینکه این طرح تابستانه در قالب تفاهم‌نامه هفت جانبه اجرا شده است، افزود: این طرح در قالب دوره‌های ایران مهارت اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایلام با بیان اینکه طرح تابستانه مهارت، گامی اساسی در توسعه و تقویت فرهنگ کار و مهارت‌آموزی است، یادآور شد: ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی استعدادهای مهارتی دانش‌آموزان و کمک به هدایت تحصیلی آنها، کمک به خلاقیت، نوآوری و رشد مهارت‌های کسب و کار در دانش‌آموزان، شناسایی استعدادهای مهارتی بازماندگان از تحصیل، کمک به هدایت تحصیلی و شغلی، استعدادسنجی و تعیین بهترین شغل متناسب با ویژگی‌های فردی متقاضی از اهداف اجرای این طرح است.

ولی‌زاده بیان کرد: دوره‌های ویژه مدرسه تابستانه مهارت بین ۳۰ تا ۱۰۰ ساعت است که ۱۲۵ دوره برای این طرح تعریف شده و برای گروه سنی ۱۲ تا ۱۵ سال با عنوان طرح ایران مهارت برگزار می‌شود و برای شرکت‌کنندگان تاییدیه طی دوره و برای گروه‌های سنی ۱۵ تا ۱۸ سال گواهینامه با کد استاندارد سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان در این طرح می‌توانند در طول سال‌های تحصیلی در اوقات فراغت تابستان با گذراندن دوره‌های مهارت‌آموزی در یک تا سه دوره تابستانی به صورت پیوسته صاحب یک مهارت تخصصی قبل از ورود به دانشگاه و خدمت سربازی شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای ایلام گفت: در حال حاضر تعداد ۲۰ مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی در نواحی صنعتی ایلام فعال و رسالت مهم آن ارائه آموزش های مهارت به نیروهای کار شاغل در این صنایع است.

ولی زاده اظهار داشت: تقویت برنامه های آموزشی در این هفته نشان از اهمیت جایگاه مهارت آموزشی در استان است.

وی افزود: در این هفته برنامه های شاخص و مهمی در سطح استان اجرا که در اولین روز، غبارروبی مراز شهدای گمنام شهر ایلام، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ، برپایی میز خدمت و .. انجام شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای ایلام گفت: هم اکنون چهار مرکز آموزش فنی و حرفه ای در استان فعال و به ۱۹ جامعه هدف از جمله دانش آموزان، دانشجویان، سربازان، زنان سرپرست خانوار، کودکان کار، جامعه عشایری و .. خدمات آموزشی ارائه می شود.

ولی زاده ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۲۰ مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی در نواحی صنعتی ایلام فعال و رسالت مهم آن ارائه آموزش های مهارت به نیروهای کار شاغل در این صنایع است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای ایلام گفت: اجرای طرح “نجم” (نظارت جامع مهارت) با هدف رشد اثربخشی و بهره وری فعالیت های آموزشی بخش مهارت در استان آغاز شده است.

وی در پایان با این عنوان که در راستای اجرای این طرح وضعیت کارگاه‌های آموزشی و سنجش عملی مهارت و صلاحیت حرفه‌‎ای، ابزارها و تجهیزات مورد نیاز کارگاه‌ها و غیره مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بر اساس نتایج احصا شده، مولدسازی مراکز آموزشی آغاز می‌شود گفت: در قالب این طرح مباحث مربوط به دلایل تعطیلی و نیمه تعطیل بودن کارگاه‌های آموزشی بررسی می‌شود و پس از آن کارگاه‌های آموزشی مذکور با توجه به تقاضای بازار کار در استان‌های دیگر به صورت چرخشی منتقل می‌شود.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.