- نویسنده : مریم بالوی فیلی
- 6 دی 1402 ساعت 23:35
- کد خبر 16822
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز، «سمیه حیدری» روز سه شنبه ۵ دی ماه در جشنواره رویداد جام رسانه امید در تشریح عملکرد این اداره اظهارداشت: کتابخانه ها در سالهای اخیر سعی کرده اند از رویکرد سنتی خود خارج شده و به یک پایگاه اجتماعی، فرهنگی تبدیل شوند، کتابخانه عمومی از آن جایی که عنوان عمومی در کنار کتابخانه دارد سعی بر این است که برای تمام اقشار جامعه در سنین مختلف، با ادیان و مذهب های مختلف، نگرش های سیاسی مختلف ارائه خدمت داشته باشد.
وی افزود: بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بحث امید و نشاط آفرینی در جامعه کتابخانه ها سعی کرده برای رده سنین کودک و نوجوان دارای اهمیت بیشتری برای کتابخانه ها هستند برنامه پرنشاطی ارائه دهند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام با بیان اینکه بانوان به عنوان مادران کودکان و نوجوانان قشری تاثیر گذار در جامعه هستند، گفت: در سالهای اخیر سعی شده برنامه هایی را حول محور این افراد بر مسند کتاب انجام دهیم.
این مقام مسئول یادآور شد: در کتابخانه ها با توجه به فضاسازی های مناسبی که برای رده سنی کودک و نوجوان صورت گرفته تا با برنامه هایی شاد و مفرح در مناسبت های مختلف ضمن نشاط آفرینی برای این عزیزان بحث هویت ملی و مذهبی این بچه ها را ارتقا و تقویت دهیم.
خانم حیدری با اشاره به اینکه مادران خانه دار می توانند با مشاغل خانگی یک بازوی محرک خوبی برای تقویت وضعیت اقتصادی خانواده باشند، اضافه کرد: کتابخانه ها برای همین منظور از فضای کتابخانه ها و با نیروی انسانی و از منابع علمی آن در کنار این افراد قرار بگیرد.
وی گفت: برای هویت مشاغل خانگی به ویژه در کتابخانه های روستایی به طوریکه در روستا به جز مدرسه یک کتابخانه تنها پایگاه فرهنگی آن منطقه است که در آنجا فعالیت می کند مهم و تاثیر گذار باشند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام تصریح کرد: در کتابخانه ها منابع علمی مناسبی داریم که برای تقویت مشاغل خانگی دارای نیروهای انسانی به عنوان مشاورین متعهد می توانند به این افراد روستایی برای انتخاب شغل مناسب تا بتوانند مجوزهای لازم را کسب کنند یا حتی برای فروش محصولات می توانند مشاوره دهند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه به زودی یک رویداد کسب و کار را در استان با همکاری سایر دستگاه ها در حوزه مشاغل کسب و کار فعالیت دارند برگزار می کنیم، یادآور شد: بر اساس ظرفیت کتابخانه برای مشاغل خرد و کوچک آنها را به جامعه معرفی خواهیم کرد تا بتوانیم با روش ها و ظرفیت هایی که دیگران در اختیار ما قرار دهند برای این کار هم روی بیاوریم.
خانم حیدری با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ باب کتابخانه روستایی در سطح استان داریم، گفت: با تواجه به تعداد کتابخانه ها، جمعیت خوبی را تحت پوشش خود قرار دهند و به دلیل عملکرد خوب همکاران در کتابخانه های روستایی، سبب افزایش درخواست ها از سایر روستاها جهت ایجاد کتابخانه های روستایی داشته ایم.
وی در ادامه گزارش عملکرد کتابخانه ها در حوزه روستایی افزود: در سال گذشته کتابخانه شهید غیوری زاده در شهرک اسلامی مهران توسط مردم خیر به مدت ۳۰ سال یک ساختمان نوسازی شده را در اختیار کتابخانه ها قرار دادند که مورد استقبال مردم آن دیار قرار گرفت.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام در پایان عنوان کرد: امیدواریم در کنار همه مردم و سایر مسئولان بتوانیم با این ظرفیت ها شاهد جامعه ای بالنده و پرنشاط باشیم.
به گزارش پایگاه خبری نودادامروز، این رقابت خبری در سالن آمفی تئاتر امور تربیتی اداره کل آموزش و پرورش ایلام با حضور استاندار و فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع)، جمع کثیری از اصحاب رسانه، مدیران و روابط عمومی دستگاه های اجرایی برگزار شد.
#پیشرفت_ایلام
#پشرفت_ایران
#جام_رسانه_امید
#پایگاه_خبری_نودادامروز