×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
۱۷ سیلوی مکانیزه با ظرفیت ۴۳۰ هزار تن گندم در استان ایلام وجود دارد

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز ،اصغر باباخانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در بازدید تعدادی از خبرنگاران از سیلو ذخیره گندم حق‌جو به بررسی زنجیره تأمین گندم و آرد نان در استان ایلام پرداخت و گفت: با توجه به اینکه گندم یک محصول استراتژیک و حساس است، تمامی مراحل تولید، ذخیره‌سازی و توزیع آن تحت کنترل دولت قرار دارد.

وی افزود: ما در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی، به بخش خصوصی اجازه ورود به این حوزه را داده‌ایم تا با ایجاد رقابت، کیفیت نگهداری و مدیریت محصول بهبود یابد.

وی افزود: در حال حاضر در سطح استان ایلام، ۱۷ سیلوی مکانیزه با ظرفیت مجموعاً بالغ بر ۴۳۰ هزار تن وجود دارد و این سیلوها در مناطق مختلف استان، از جمله دشت عباس و شهرستان دهلران، که قوی‌ترین مناطق تولید گندم هستند قرار گرفته اند.

مدیر غله و خدمات بازرگانی استان ایلام توضیح داد: برای خرید گندم از کشاورزان از ظرفیت بخش خصوصی و مباشری مراکز تعاون روستایی با عقد قرارداد استفاده نی کنیم.

وی همچنین به نقش بخش خصوصی در خرید و ذخیره‌سازی گندم اشاره کرد و بیان کرد: در حال حاضر از ۳۵۳ هزار تن گندم خریداری شده حدود ۴۰ هزار تن گندم ذخیره استراتژیک در استان داریم.

باباخانی تأکید کرد: استان ایلام با افتخار یکی از تولیدکنندگان گندم در کشور است و هیچ نیازی به گندم از دیگر استان‌ها ندارد و به لطف خدا، ما به ۸ استان کشور نیز گندم صادر می‌کنیم و این نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولید ماست.

وی اعلام کرد: یکی دیگر از وظایف غله و خدمات بازرگانی تامین کالاهای اساسی برنج و شکر است و در حال حاضر بیش از ۱ هزار و ۸۰۰ تن برنج و بیش از ۸۵۰ تن شکر در انبارها ذخیره است و مردم در ایام پیش رو ماه رمضام و پایان سال هیچ دغدغه ای در خصوص کالاهای اساسی نداشته باشند

وی در ادامه به وضعیت گندم و دانه‌های روغنی اشاره کرد و گفت: امسال ۳۵۲ هزار تن گندم به ارزش ۶هزار ۲۳۵ میلیارد تومان خریداری کرده‌ایم و از این مقدار، ۱۰۰ هزار تن برای مصرف استان و بقیه بر اساس برنامه ابلاغی به سایر استان ها صادر می شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام درباره نظارت بر کیفیت گندم و آرد گفت: وظیفه ما تأمین گندم باکیفیت و تحویل آن به کارخانجات آرد است و کنترل کیفیت بر عهده سازمان غذا و دارو و اداره کل استاندارد است که به طور مستمر بر روند تأمین و تولید نظارت دارند.

وی همچنین به چالش‌های موجود در تأمین آرد با کیفیت اشاره و تأکید کرد: تولید آرد باکیفیت نیازمند همکاری و نظارت دقیق از سوی تمامی مراجع ذی‌ربط است تا نیازهای مردم به خوبی تأمین شود.

باباخانی در پایان افزود: ما همواره در تلاش هستیم تا با تأمین به موقع و با کیفیت، از بروز مشکلات در تأمین کالاهای اساسی جلوگیری کنیم.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.