×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر نودادبرتر، برای اطلاع از موضوع بازیگر نقش نسیم در سریال نوار زرد۲، نودادبرتر را همراهی کنید.

بیوگرافی نقش نسیم در سریال نوار زرد۲

Biography of the role of Nasim in the series Yellow Bar 2

بیوگرافی نقش نسیم در سریال نوار زرد۲

مهشید جوادی بازیگر جوان کشورمان در ۲ بهمن ماه سال ۱۳۷۴ در ارومیه متولد شد.

ازدواج مهشید جوادی

مهشید جوادی تاکنون ازدواج نکرده و مجرد است

شروع فعالیت هنری مهشید جوادی

مهشید جوادی اولین بار در تلویزیون در سال ۱۳۹۶ در مجموعه تلویزیونی عمودی ها به کارگردانی محمد حجت ذیجودی ایفای نقش کرده است.

گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدی مهشید جوادی مثل سریال آنام، زیاد نبود ولی تجربه خوبی برای مهشید جوادی به حساب می آید و همکاری با هنرمندانی مانند محسن یگانه، اسدالله یکتا، کیانوش گرامی و سید مهرداد ضیایی را تجربه کرد.

بازی مهشید جوادی در سریال آنام

مهشید جوادی سال ۱۳۹۶ در مجموعه تلویزیونی پر بازدید آنام نقش مهمی بازی کرد و توانست با مهارت خویش، آن نقش و همچنین خود را بین مخاطبان تلویزیون مطرح کند.

مهشید جوادی در این مجموعه تلویزیونی با جواد افشار همکاری داشت. او توانست با بازی در سریال آنام تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و بازی در کنار هنرمندانی مانند مجید واشقانی، امیررضا دلاوری، ناصر هاشمی و لاله مرزبان بر تجارب وی افزود.

فعالیت های دیگر مهشید جوادی

خانم بازیگر حالا در کنار فعالیت های بازی اش مدتی است وارد رشته نقاشی رنگ روغن روی مقوا هم شده که استعداد زیادی هم در آن دارد

قبلا زیاد اهل مطالعه نبوده ام ولی وقتی وارد حرفه بازیگری شدم ناخودآگاه به مطالعه علاقمند شدم خصوصا از وقتی که تحصیلات دانشگاهی ام تمام شد

بازی مهشید جوادی در بچه مهندس۳ و ۴

خانم جوادی ماه رمضان ۹۹ با سریال بچه مهندس ۳ در نقش مرضیه با دومین تجربه حرفه ای خود به قاب تلویزیون بازگشت

اینستاگرام مهشید جوادی

اینستاگرام مهشید جوادی به آدرس @mahshidjavadii  است

مصاحبه با مهشید جوادی

Interview with Mahshid Javadi

مصاحبه با مهشید جوادی

در اینستاگرام خیلی آدم با هیاهویی نشان ندادید. حتی بعد از بازی در نقش مرضیه هم همچون مارال “آنام”؛ هیچ‌وقت برای خودنمایی و دیده شدن در فضای مجازی اصطلاحاً شلوغ‌کاری نکردید؛ دلیل آن چه بود؟

در حقیقت از قبل یک‌مقدار برنامه‌ریزی شده بود، خودم را درگیر یکسری حواشی نکنم؛ اگر قرار است زمانی دیده شوم به واسطه کارم دیده شوم و نه به واسطه کار‌های شخصی که در صفحه مجازی خصوصاً اینستاگرام اتفاق بیفتد.

از قبل در ذهنم بود همچنین کاراکتری داشته باشم و به نظرمن آن چیزی که در متن قرار دارد از همه‌چیز برایم با ارزش‌تر است، آدم‌ها بر حسب تلاش‌هایی که برای زندگی‌شان می‌کنند به واسطه آن قدرشان را می‌دانند و اگر با یک سختی به مقطعی برسند قطعاً قدر آن را بیشتر می‌دانند.

 بسیاری این روز‌ها این سؤال را در فضای مجازی پرسیده‌اند شما مرضیه را با پوشش چادر بازی کردید، اما در این سریال برخلاف مجموعه‌های دیگر به اصالت خانم محجبه و چادری بی‌احترامی نشد.

چرا که در برخی از سریال‌ها و فیلم‌ها شاهدیم که کاراکتر خانم چادری از ضعیف‌ترین اقشار جامعه و اصطلاحاً بدبخت‌ترین و حتی در سریالی خانم چادری را عقب‌مانده هم نشان دادند.

اما اینجا مرضیه چادری با دانش، مقتدر و کاربلد است. چطور از پس این نقش برآمدید و آیا برای ایفای نقش باورپذیر از کسی الگو گرفتید؟ درباره این مسئله توضیح دهید.

بله همین‌طور است. طبق نوشته خودتان دیده‌ایم کاراکتر‌هایی که چادری‌اند از اقشار ضعیف جامعه‌اند که در “بچه مهندس” خلاف آن ثابت شد.

فکر می‌کنم نکته مثبتی است به خاطر اینکه پوشش یک چیز شخصی است.

ممکن است در بهترین نقطه دنیا زندگی کند و ترجیح بدهد پوشش خودش را داشته باشد و ممکن است از اقشار ضعیف جامعه باشد، اما پوشش چندان محجبه‌ای نداشته باشد.

به نظرمن خوب است که ما اختلاف نظر‌ها را نشان دهیم؛ آدمی که این پوشش را دارد می‌تواند آدم موفقی باشد.

مرضیه توفیقی‌مقدم یک نخبه است و از طرفی دختر رئیس دانشگاه است و بهترین شرایط ممکن یک دختر را در کشورمان دارد و ترجیح می‌دهد پوشش آن چادر باشد.

یکی از جذابیت‌هایی که اتفاقاً برای نقش مرضیه داشت شاید همین بود؛ آدمی نیست منفعل باشد و بسیار اکتیو و به روز بود.

پوشش آن خللی در کار ایجاد نمی‌کند و اتفاقاً جزو جذابیت‌های این کاراکتر است و البته در واقع، شخصیتی چند منظوره و با کش و قوس که به بازیگر اجازه می‌داد تا بخش‌های مختلف آن را به رخِ مخاطب بکشد.

 بسیاری بار‌ها از رفتار‌های خاص مرضیه در تحویل نگرفتن جوادی و خیلی از اتفاقات، عصبانی شدند؛

به نظرتان آن‌قدر معطل کردن مخاطب برای دیدن سرانجام عقد و رسیدن جواد جوادی به مرضیه،

کار اصولی است و این روند داستان و پرداخت، درست بود و یا اینکه می‌شد در قسمت‌های ابتدایی تکلیف این قصه روشن شود؟

سواد فیلمنامه‌ای به این شکل ندارم، اما به عنوان مخاطب به قصه نگاه می‌کنم اتفاقا چه اشکالی دارد مخاطب را در عطش بگذارد تا این جذابیت را برای او داشته باشد هر قسمت مشتاق باشد قسمت بعدی را هم ببیند چه اتفاقی قرار است بیفتد.

آیا مرضیه و جواد به هم می‌رسند یا دوباره اتفاقی می‌افتد مانع این قصه شود؟ جزو کسانی بودم که دوست داشتم آخر‌های قصه به هم برسند و این اتفاق هم افتاد.

به نظر خودم جذابیت دارد و مخاطب قصه‌هایی را دنبال کند که هیجان داشته باشد و همه‌چیز به راحتی لو نرود.

مگر اینکه گره دیگری باز شود و خیالم به عنوان بازیگر از این موضوع راحت شود و با گره دیگری مواجه شوم.

گره اصلی “بچه مهندس” جواد و مرضیه بودند که ایجاب می‌کند مخاطب را تا قسمت آخر بکشانند تا بیننده اتفاقات و داستانک‌های دیگر باشند.

 برخی اعتقاد دارند موضوع تومور جوادی و نحوه برخورد آن و حتی جراحی و بقیه فرآیند آن می‌توانست باورپذیرتر باشد،

به عنوان یکی از بازیگران اصلی و تأثیرگذار این سریال، به نظرشما همه چیز درست و استاندارد و باورپذیر پیش رفت؟

جواب این سؤال را نمی‌دانم. مخاطبین نظرات مختلفی داشته‌اند که به نظرمن با ارزش است؛ انتقاد‌ها و نظراتی مطرح شده که به جای خودش قابل احترام است.

چون ما برای مخاطب هنرنمایی می‌کنیم و نمی‌توانیم نظر او را نادیده بگیریم؛ اما به نظرمن شاید استاندارد بود. اما نظری که درباره مرضیه داشته‌اند بازتاب‌های خوبی بوده است.

مرضیه توفیقی‌مقدم از فصل سوم اضافه شد در این دو فصل، مردم با بازتاب‌هایی که نشان دادند مرضیه را دوست داشتند و بازتاب‌های خوبی گرفتم که باعث خوشحالی است.

نقدی نسبت به مرضیه ندیدم که اتفاقاً دوست دارم و استقبال می‌کنم نقد بشوم تا خودم را برای کار‌های بعدی اصلاح کنم.

 بازتاب‌ها را چطور دیده‌اید و آیا به نظر شما قصه “بچه مهندس” برای فصل بعدی هم این ظرفیت را دارد

و اگر بخواهد قصه دیگری داشته باشد به عنوان یکی از بازیگران اصلی سریال و حتی یک مخاطب خاص باید چطور پیش برود؛

آیا دوباره تم امنیتی داشته باشد و یا مردم بیشتر با فضای عاشقانه و اجتماعی سریال همذات‌پنداری می‌کنند؟

به نظرمن به طور کل کار‌هایی که چند فصل دارند و به عنوان سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون شناخته می‌شوند، یک مقداری کارشان سخت و خطرناک است.

چرا که دیده‌ایم سریال‌های موفق دنباله‌داری که یک فصل افت داشته‌اند و فصل بعدی سرپا شده اند و یا سریالی که در یک جایی دیگر ماندند و ادامه پیدا نکردند.

این نوع آثار هم نمونه‌های داخلی دارند و هم خارجی؛ راجع به “بچه مهندس” تا به اینجا خوب پیش رفته و نمی‌توانم آینده را پیش‌بینی کنم؛ اگر فصل پنجم این سریال ساخته شود مخاطب را جذب می‌کند یا خیر.

من فکر می‌کنم جواد جوادی و مرضیه تکلیف‌شان روشن شد و حالا اگر قرار است ادامه پیدا کند باید یکسری داستانک، اتفاقات و گره‌های جدید ایجاد کند؛ ممکن است برای مخاطب جذابیت پیدا کند،

اما به نظرمن الان خیالِ مخاطب راحت شده که در طول این دو فصل دنبال این بود که آیا جواد و مرضیه به هم می‌رسند و در فصل چهارم خیالِ مخاطب را راحت کردیم و جواد جوادی و مرضیه به هم رسیدند.

 در جریان پخش سریال بار‌ها شاهد گمانه‌زنی درباره سرنوشت کاراکتر‌های مختلف سریال خصوصاً “جواد جوادی” بودیم شما در فضای مجازی عمدتاً با چه سؤالاتی روبرو می‌شدید و اینکه نظر مردم درباره نقش مرضیه چه بود؟

نظر مردم درباره مرضیه را پاسخ دادم که عمدتاً از این نقش استقبال کردند و به بازی من هم لطف داشتند. اما چه سؤالاتی از ما می‌شود؟! به هر حال کاراکتر جواد جوادی برای مردم محبوب است،

اما به واسطه ورود مرضیه توفیقی‌مقدم به زندگی “بچه مهندس” داستان، این کاراکتر هم میان مردم محبوب شد. از کامنت‌ها، نظرات مختلف و حتی مواجهه مردم در کوچه و خیابان، می‌توان به این نکته رسید.

برخی از کاراکتر‌ها را در آثار دیگر دیده‌ایم افراطی نشان می‌دهند متأسفانه مردم ممکن است از آن‌ها زده شوند.

یکسری افراطی‌گری‌هایی که مرضیه نداشت و به یک تعادل رفتاری، کاراکتری و پوششی رسیده بود؛ این به جامعیت رسیدن این نقش، کمک کرد مردم حتی از چادر زده نشوند.

بار‌ها برای من کامنت آمد که خانم جوادی، ما می‌خواهیم چادری شویم. خدا را شکر مردم مرضیه را دوست داشتند.

یکسری قصه‌ها آن‌قدر افراطی نشان می‌دهند کاراکتر‌های مؤمن را طوری بازی می‌کنند که ممکن است مردم نسبت به آن‌ها دافعه داشته باشند و خوشبختانه مرضیه در یک تعادلی به سر می‌برد که خدا را شکر مردم دوست داشتند.

 بسیاری تغییر برخی از بازیگران را عامل ضعفِ سریال عنوان کردند؛ شما هم چنین نظری داشتید؛ کار با احمد کاوری و بازیگران جدید سریال را چطور دیدید؟

نمی‌توان گفت تغییر بازیگران مخاطب را شوکه نمی‌کند که قطعاً این تأثیر را دارد؛ مخاطب با یک بازیگری انس گرفته و فرقی ندارد کدام بازیگر باشد، اما به یکباره با بازیگر جدید مواجه می‌شود.

محمدحسین رهبری در روز‌های ابتدایی کار تحت فشار بود و خودش هم در گفت‌وگوهایش توضیح داد. از جایی به بعد مردم پذیرفتند و با او هم انس گرفتند.

اگر حتی فصل قبل بازیگر این فصل را داشتیم و این بازیگر فصل قبلی در این فصل بود، باز هم این اتفاق می‌افتاد. مخاطب مدتی با بازیگری انس گرفته و حالا بازیگر دیگری آمده، زمان می‌برد تا او را هم بپذیرد.

خدا را شکر این اتفاق افتاد و من فکر می‌کنم با هدایت درست می‌توان با یکسری تغییرات هم مخاطب خودت را داشته باشی.

 از کار‌های جدید خودتان بگویید و اینکه اگر فصل دیگری هم سریال داشته باشد آیا کماکان در سریال حضور خواهید داشت؟

ساخت فصل پنجم فعلاً در حد صحبت است و چیزی معلوم نیست و هیج اطلاعی ندارم فصل بعدی ساخته می‌شود، یا اگر ساخته شود چه کسانی حضور دارند.

یکسری پیشنهادات دارم راجع به آن‌ها فکر می‌کنم فعلاً آن‌ها هم در حد صحبت است و ترجیح می‌دهم در مدت کوتاهی استراحت کنم. چرا که شبانه‌روزی و با دو گروه در این فصل کار کردیم و به شدت انرژی از ما گرفت.

خیلی روز‌ها و شب‌های سختی را پشت سر گذاشتیم امیدوارم مردم کم و کاستی‌ها را ببخشند و تشکر بابت این فصل که در کنار ما بودند و انرژی که از کامنت‌ها و نظرات مثبتی گرفتم.


مطالب مرتبط:


بازی مهشید جوادی در نقش نسیم نوار زرد۲

Mahshid Javadi plays the role of the navare zard 2

بازی مهشید جوادی در نقش نسیم نوار زرد۲

مهشید جوادی در سریال نوار زرد۲ در کنار بازیگرانی همچون نجمه جودکی، حسین پاکدل، حسام محمودی، امیرحسین صدیق، ایوب آقاخانی، ستاره قطبی، آذین احرامی و … نقش نسیم را بازی می کند.

معرفی سریال نوار زرد ۲

فصل دوم از سریال «نوار زرد» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی در گروه فیلم و سریال شبکه دو در حال پخش است.

فصل اول سریال نوار زرد به نویسندگی کریم لک‌زاده روایت‌گر زندگی خصوصی و کاری سرگرد کاوه کیهان با بازی «امیر آقایی» بود. در این بین در هر قسمت اتفاق جنایی هیجان‌انگیزی را می‌دیدیم. فصل دوم این سریال هم توسط کریم لک‌زاده نوشته شده است.

سریال «نوار زرد» در سال ۹۶ به مناسبت هفته ناجا روی آنتن شبکه دو سیما رفت و امیر آقایی در آن نقش سرگرد کاوه کیهان را برعهده داشت که نحوه طراحی لباس و چهره او و حتی نقشی که ایفا کرد با فضای متفاوتی نسبت به کاراکترهای مشابه طراحی شده بود.

فصل اول از سریال «نوارزرد» به کارگردانی پوریا آذربایجانی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی با مضمونی جنایی؛ پلیسی سال ۹۶ از شبکه دو سیما پخش شد.

خلاصه داستان سریال نوار زرد۲

داستان «نوار زرد» زندگی سرگرد کاوه کیهان با بازی امیر آقایی را روایت می کرد و بازیگرانی همچون: مرحوم سیروس گرجستانی، بهاره کیان افشار، کمند امیرسلیمانی، داریوش اسدزاده، امیر غفارمنش، نادر مشایخی، قاسم زارع، محسن بهرامی و … در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

گفتنی است فصل دوم سریال «نوار زرد» مانند فصل اول به غیر از داستان دنباله‌دار، در هر قسمت نیز قصه‌ای پلیسی ـ جنایی را راویت می‌کند. تیم بازیگران این پروژه به صورت کامل تغییر کرده و قرار نیست هیچ‌کدام از بازیگران فصل اول در فصل دوم حضور داشته باشند.

سرگرد کاوه کیهان این بار هم با پرونده‌های مختلف و خشنی روبه‌رو می‌شود. اما آنچه این معماهای کوچک را به هم وصل می‌کند، قصه‌ای بزرگ‌تر است که به گذشته کاوه برمی‌گردد…

داستان سریال نوار زرد فصل دوم همچنان به زندگی سرگرد کاوه کیهان پرداخته است. با این تفاوت که در فصل دوم شاهد بازی بانیپال شومون هستیم که جایگزین امیر آقایی شد.

قصه این سریال به صورت اپیزودهای متعدد بازگو میشود و به بررسی ۱۲ الی ۱۵ پرونده مهم میپردازد. یک خط اصلی داستان وجود دارد که روایت کننده زندگی کاری سرگرد کاوه کیهان و همکارانش است.

در کنار آن موضوعات جنایی و معمایی فراوانی بررسی خواهد شد. درواقع با اتمام یک پرونده، موضوع جدیدی از پرونده پلیسی دیگر روی کار میاید.

زمان پخش سریال نوار زرد ۲

زمان پخش سریال نوار زرد فصل دوم به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۰ آغاز شد. این سریال روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود. بازپخش فصل دو سریال نوار زرد را در ساعات ۱:۳۰ بامداد، ۹:۱۰ صبح و ۱۶:۲۰ عصر مشاهده کنید.

اسامی بازیگران سریال نوار زرد۲

بازیگر نقش اصلی این سریال در فصل دوم بانیپال شومون است و همچنین دیگر بازیگرانی که تا کنون حضورشان در این پروژه قطعی شده عبارتند از: محمود پاک نیت، پورانداخت مهیمن، حسین پاکدل، حسام محمودی، امیرحسین صدیق، ایوب آقاخانی، ستاره قطبی، آذین احرامی و … برخی از بازیگران سریال هستند که در فصل دوم «نوار زرد» به ایفای نقش می‌پردازند.

معرفی عوامل سریال نوار زرد۲

دیگر عوامل اصلی فصل دوم سریال «نوار زرد» به شرح زیر است: جانشین تهیه کننده:حسن هندی، مدیرتولید:سعید نظری، مدیرتصویربرداری: هادی شلالوند، مدیر صدابرداری: احسان نوبخت،

طراح گریم :احسان رناسی، طراح صحنه: قاسم مربی، طراح لباس: احیا اتفاق، مدیر برنامه ریزی: علی جودی، دستیار اول کارگردان: خسرو نصیری خواه، منشی صحنه: زینب چراغعلی، عکاس: سحر محراب، مشاوره رسانه ای: سروناز مظاهری، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری وصف صبا.

مجموعه کارهای مهشید جوادی

مجموعه های تلویزیونی

  • سریال حورمت سال ۱۳۹۳
  • دریا سال ۱۳۹۵
  • عمودی ها سال ۱۳۹۶
  • آنام سال ۱۳۹۶
  • سریال راه و بیراه سال ۱۳۹۶
  • سریال بچه مهندس ۳ و۴ در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۹

فیلم های سینمایی

  • فیلم چارلی در تهران سال ۱۳۹۶

بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط  مدیریت پایگاه خبری نودادامروز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.