- نویسنده : مریم بالوی فیلی
- 15 اسفند 1403 ساعت 07:43
- کد خبر 26851
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش سرویس استان ها نودادامروز ،یادگار محمدی مدیرکل استاندارد ایلام با اشاره به تقارن ماه رمضان و نوروز و افزایش تقاضا برای مواد غذایی در این ایام، هدف از این طرح را صیانت از حقوق مصرفکنندگان و نظارت دقیقتر بر مراکز تولید، توزیع و فروش مواد غذایی و جلوگیری از کم فروشی عنوان کرد.
محمدی با اعلام این خبر گفت: در این گشت ها که به صورت هماهنگ در شهرستان های استان با حضور کارشناسان اداره استاندارد، تعزیزات، جهاد کشاورزی، صمت، اصناف ، بهداشت آغاز شده، تا پایان ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ ادامه دارد.
وی در ادامه عنوان کرد: در این گشت ها، کارشناسان اداره کل استاندارد ترازوهای واحدهای صنفی از نظر داشتن آزمون دوره ای صحت سنجی عملکرد، مورد کنترل و در بحث رعایت خالص فروشی نیز محصولات قنادی در شیرینی فروشی ها مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت.
محمدی با اشاره به افزایش تقاضای زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، گفت: در این طرح، کارشناسان ادارهکل استاندارد تمامی فرآوردههای غذایی عرضه شده در سطح بازار را مورد بازرسی قرار میدهند تا از انطباق آنها با استانداردهای ملی اطمینان حاصل شود.